ممنونم فرشته مهربان
راستش فکر نمیکردم پاسخ مشاوره ای دریافت کنم واسه همین به صورت تبادل نظر نوشتم.
بقیه دوستان از همه تون خیلی ممنونم و از کسایی که پستشون پاک شد هم عذر میخوام.اما لطفا دیگه کسی به جز فرشته مهربان پست نذاره چون ممکنه قفل بشه و نتیجه ای نگیرم از تاپیکم.
حالا اگه جواب دادن که بعید میدونم به دلیل مشغله بازم جواب بدن که عالی هست اگرم نه که دیگه بره پایین.
من هم معتقدم عشق افلاطونی قبل از ازدواج درست نیست.
گرچه تجرش قشنگه ولی همونطور که گفتین معایبی داره
من فرضا یک نفر رو بر اساس اطلاعات کلی انتخاب کردم و بعد رفتم برای خواستگاری و کلا نتیجه گیری یک ماه طول کشید.
حالا شما بگین آیا با قوانین سختگیرانه ای که تو چنین شرایطی هست و اینکه دو طرف به طور ناخودآگاه نقاب بر چهره میزنن میشه تو این مدت شناخت کافی پیدا کرد؟
درسته که تحقیق هم خیلی کمک میکنه اما باز هم یه سری چیز ها هست که نمیشه متوجه اش شد و اتفاقا همین چیزها که اگه مایل باشین بیشتر بازش میکنم براتون خیلی برای شخص من مهم هستن.
این چیزها تو جو و محیط نامزدی مشخص میشن که نمیدونم شما با اصلش موافق هستین یا نه اما تو دوران نامزدی دیگه نمیشه به هم زد مشکل ایجاد میشه حرف و ...
خوب باید چه کار کرد؟
همه ی اینها برای کسی بود که در حال حاضر شرایط ازدواج داشته باشه
کسی که شرایط ازدواج نداشت چی؟
اگر شرایط ازدواج ندارید دمیدن در تنور احساسات ممنوع!
اما نمیشه! راهکار دارین؟
بله شما میتونین با پرکردن بانک احساسیتون ,مطالعه,کار,ورزش و... کنترلش کنید.
اما باور کنین اینا جواب نمیده!
درست مثل غریزه جنسی که میگن اگه شرایط ازدواج ندارین کنترلش کنید با ورزش و غذا و کار و ...
اما همه اینها تأثیر خیلی اندکی داره
حتی کنترل هم کنی فشار روحی وارد میکنه.
حالا شما میگین سعی کنه شرایط ازدواج مهیا کنه و در حینش کنترل هم بکنه؟ تو زمان کم چشم اما تو شرایط فعلی یه پسر با درآمد عالی تا قبل 28 سالگی نمیتونه شرایطشو مهیا کنه.
یعنی بیش از ده سال باید کنترل کنه مگه میشه آخه؟
کار ندارم که عده از پسش برمیان هرکس متفاوته.
به علاوه هرچیزی تو بهارش قشنگه رابطه ای که تو 28 سالگی شکل بگیره خیلی جذابیت اولیه رو نداره دیگه

علاقه مندی ها (Bookmarks)