با سلام
لطفاً صبور باشید و از ارسال پستهای تلگرافی و تاپیکهای مکرر خودداری کنید . تاپیک شما ظرفیت 50 پست مشاوره ای دارد ، اگر بخواهید به هرپستی پاسخ دهید یا پستهای تلگرافی و تقاضای جواب گرفتن ارسال کنید زود ظرفیت تاپیک تکمیل می شود و قفل می گردد .
حال و احوال شما در رابطه با تاپیک و تقاضای راهنمایی گرفتن نشان می دهد که شما بسیار هیجانی هستید و عجول نیز و ..... احتماً رفتارهایی از خود بروز داده اید که خانواده هنوز مطمئن نیستند که شما بتوانی تعامل مناسب با شوهر داشته باشی و دچار مشکلات نشوی .
نیاز هست بیشتر از شما و خصوصیاتتون بدانیم و از تعاملتان با خانواده و فامیل و دوست و آشنا تا بیشتر و بهتر راهنمایی دهیم و به شما کمک کنیم .
نگران نباشید و نترسید از اینکه دیر شود . از خودت بیشتر به ما بگو و همچنین معیارهایی که برای انتخاب همسر داری و برنامه هایت برای زندگی مشترک ..... تا با شناخت نسبی ای که از روحیات و شخصیت شما پیدا می کنیم شما را راهنمایی دهیم که این مشکلت با خانواده را بهتر حل کنی









علاقه مندی ها (Bookmarks)