سلام.ممنون از اینکه جواب دادین.این کاری که شما میگید بارها انجام دادم همیشه هم دو تا سه ماه مقاومت کردم و قطع ارتباط کردم ولی وقتی این زمان طولانی میشه و هیچ کسی
جای ایشون رو نمیگیره من ارادم رو از دست میدم و جواب ایشون رو میدم.
متاسفانه امکان عوض کردن خط تلفنم به دلایلی وجود نداره وگرنه خودم چند بار خواستم این کارو بکنم.
خودم خیلی وقتا احساس میکنم ایشون تعادل روحی ندارن و رفتارهاشون عجیبه. فکر میکنم دلیل اینکه ایشون هم بعد یه مدت برمیگردن و دوباره شروع میکنن همین باشه.
ایشون یه مشکل دیگه هم دارن و اون اینه که آدم اجتماعی نیستن و از مهمونی و عروسی رفتن خوششون نمیاد و اینم بگم ایشون پدرشون رو زمانی که 5 ساله بودن از دست دادن و سه
تا خواهر کوچکتر از خودشون داشتن که خودشون اصلا دوست ندارن هرگز راجع به پدرشون صحبت بشه و کلا هر موقع حرفش شده ازم خواستن که بحثو تموم کنم .
بیشتر هم از این نظر که بدشون میاد کسی بهشون ترحم کنه اینو میگن و من احساس میکنم این رفتاراش تا حدودی به خاطر این مساله هست .
پرسیدن که من از چی این آقا خوشم اومده باید بگم شاید از اینکه ایشون پسر پاکی هستن.
مثلا حتی دست من رو هم توی ماشین نمیگرفتن و هرگز رابطه ای از من نخواستن و برخلاف پسرهایی که من دیدم که مدام در مورد روابط جنسی صحبت میکنن ایشون اصلا اینطوری
نیستن وفو ق العاده در این مساله باحیا هستن و همه اینها و مهربونی هایی که در زمانی که خوب هستیم باهام میکنه متاسفانه باعث شده من نتونم ایشون رو از یاد ببرم چون فکر
میکنم ایشون متفاوت از بقیه هستن و وقتی رفتار بقیه رو میبینم باعث میشه دوباره به طرف ایشون برگردم.
الان که قطع رابطه کردم و دیگه جوابشون رو نمیدم .فکر میکنم حق با شماست .اگر واقعا ایشون قصد ازدواج داشتن تا الان اقدام میکردن با توجه به اینکه شرایط ازدواج براشون فراهمه.فکر
میکنم ایشون هم فقط میخوان که منو معلق نگه دارن و قدرت تصمیم گیری نداره.
ممنون از راهنماییتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)