سلام می می عزیز
خوشحالم که با خبر های خوب اومدی .... خوشحالم که اعلام کردی می خواهی حالا خودت به دیگران کمک کنی و این بسیار خوشاینده یعنی به اشتراک گذاشتن تجربه های خوب در راهنمایی دادن به دیگران .
می می عزیز بهتره راهکارهایی که به کار گرفتی و اثراتی که توی زندگیت گذاشته را برای خودت لیست کنی و اینجا هم اگر توانستی در یک تاپیک به عنوان الگوهای رفتاری موفقیت آمیز ارائه بده که کمک کند به دیگران .
می می جان حتماً تجربه کرده ای که صبوری و زن بودن در عین قوی بودن چقدر در زندگی مؤثر است و چقدر روی مردتأثیر می گذارد .
زنی که با همه قوتهایش و جرأت ورزی اش زن است ، با همه لطافتها و ظرافتها و مهربانیها و گذشت و صبوریش برای مرد ، مرد را قطعاً جذب می کند .
مردان نیاز دارند برای اداره زندگی قدرتمند باشند و وقتی مردی دارای زنی باشد قوی و توانمند و با هوش و جرأتمند که این زن توانمند و باهوش و قوی برای مردش مطیع و ولایت پذیر و مهربان و با درایت و دلسوز و انیس و ..... در ناملایمات صبور و آرامش دهنده و امید بخش باشد ...... مرد در نیاز به قدرتمندی اش سوپر تأمین می شود و چنین زنی می شود ستاره پر فروغ زندگی اش که همه هم و غمش میشه جلب رضایتش ......
می می عزیز فکر می کنم چشمه ای از آنچه گفتم را چشیده ای که اینچنین در اینجا با رضایتمندی از زندگیت می گویی . با اینکه هنوز نکته هایی که خوشایندت نیست می بینی اما می بینم خیلی متفاوت از گذشته از کلیت زندگیت و همسرت اعلام رضایت می کنی ....... مطمئناً عزت نفس و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده ای وقتی می بینی روش و عملکردت موفقیت آمیز بوده .
ما نیز از این بابت خوشحالیم و من به سهم خودم بهت صمیمانه تبریک می گم و برات بهتر از اینها را آرزو می کنم ....
امیدوارم بتوانی تجربه هایت را آنطور که اشاره داشتم به عنوان الگوهای رفتار موفقیت آمیز عینی ، به دوستان طی یک تاپیک ارائه دهی .
موفق باشی عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)