به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 مهر 98 [ 22:42]
    سطح
    40
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    83

تشکرشده 32 در 14 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط aloneman نمایش پست ها
    دوست عزیز من به عنوان یک کاربر معمولی نظر میدم من اگه جای شما بودم خاستگاری همچین آدمی نمی رفتم که هم از نظر سن و سطح و احتمالا حقوق از من بالاتر باشه من همیشه دنبال شخصی هم سطح و یا پایینتر از من باشه می گردم .
    ممنون
    من اصلا با نظر شما موافق نیستم و این طرز تفکر کاملا اشتباهه که به سطح مالی و تحصیلی فکر کنم چون اگر اون مدرک تحصیلی داره منم بیکار نبودم و خدمت سربازی بودم و سر کار، ترک تحصیل موقتم هم فقط به علت نداشتن توان مالی در قبل بوده که با شاغل شدم این مشکل حل شده و قصد ادامه تحصیل دارم و چشم انداز مالی و تحصیلی من در آینده خیلی بزرگتر از این حرفاست و انشاالله بهش دست پیدا می کنم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوه نمایش پست ها
    سلام.

اول اینکه سن خانوم از شما بیشتر باشه یا نه مهم نیست. مهم اینه که از نظر شخصیتی به هم بخورید. علم روانشناسی پیشرفت کرده و مطمئنا اون خرافاتی که مربوط به بی سوادی و

مرد سالاری قدیم بوده رو کنار بذارید.
    ممنون بابت وقتی که به من دادید
    من تقریبا 2 سالی میشه بفکر ازدواجم چون اطرافم دختر هم سن و سالم کمه کسی که از نظر فکری و عقیده با من هم عقیده باشه پیدا نکردم و فکر می کنم این خانوم مناسبترین فرد برای منه.
    واقعا گیر آوردن شماره ی استادتون سخته؟ شماره شو پیدا کنید و بدین به خانواده . مادرتون خودش بلده کارش رو انجام بده.
    نه اتفاقا شمارش رو دارم و میشه گفت رابط بین استادها و دانشجوها منم ولی نمی دونم ارتباط مستقیم خانوادم با خود ایشون درسته یا نه .
    اشکال نداره قبل از برادرتون ازدواج کنید. ازدواج امری بسیار پسندیده در نزد خداست.مگه نه اینکه هر وقت نیاز داشتید و توانایی باید اقدام کنید؟ خوب وقتی شرایط دارید اقدام کنید.
    من با این نظرتون موافقم ولی چون زمزمه های ازدواج برادرم به گوش میرسه برای ازدواج قبل از برادرم استخاره کردم بد اومد دودل شدم.
    تحقیق حتما نیازه. شما که اصلا نمیشناسیش!!! چه طوری بهش ایمان دارید؟؟؟ ازدواج الکی نیست!!! یک تعهد دائمیه.

موفق باشید.
    نمیشه گفت نمیشناسمش چون یک ترم کامل استادم بوده و تقریبا از خودش شناخت نسبی دارم.
    در کل ممنون از راهنمایی هاتون بازم اگر نظر دیگه ای داشتید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط maedeh120 نمایش پست ها
    سلام من با هیچ کدوم از مسائل کار ندارم فقط بهت میگم با ماهی 700.000هزار خرج روزانه خودتم در نمیاد چه برسه که با این حقوق زندگی مشترک تشکیل بدی
    فقط می تونم بگم روزی رسون خداست .
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_23 نمایش پست ها
    خب اون خانم هم استاد دانشگاه هستن و حقوق می گیرند.
    زن و مرد در کنار هم چرخ زندگی رو می چرخونن.
    در این مورد چون خود ایشون هم دانشجو هستن و تازه استاد شدن فکر نمی کنم چیزی واسه خرج زندگی بمونه از حقوقشون.
    نقل قول نوشته اصلی توسط اقای نجار نمایش پست ها
    سلام حمید جان به نظرم به جای سوالایی که پرسیدی باید میپرسیدی به نظرتون من اماده ازدواج هستم؟ که من میگم نه شما هنوز شغل باثباتی ندارید، پس انداز ندارید، حقوقتون برای اجاره خونه در تهران که اصلا کافی نیست. در ضمن فکر نکنم اون خانم هم حقوقش خیلی بیشتر ازشما باشه و زیاد هم نمیتونی روش حساب کنی
    من به احساست احترام میگذارم وکاملا درکت میکنم اما به نظرم باید کمی صبرکنی تا احساسات داغت فروکش کنه و بعد منطقی فکر کنی.
    امیدوارم موفق باشی
    آقای نجار ممنون بابت نظرتون ولی با این اوصاف حدود 80 درصد جوونای این مملکت نباید ازدواج کنن بنظر من اگر در زندگی به همراه همسرت پیشرفت کنی اون زندگی دوام بیشتری.
    از همه دوستان ممنونم بابت راهنماییاشون بازم اگر کسی منو در این زمینه راهنمایی کنه لطف بزرگی در حق من کرده.
    انشاالله همتون زندگی شیرینی داشته باشید.

2. 2 کاربر از پست مفید hamidhi تشکرکرده اند .

aloneman (سه شنبه 30 دی 93), شکوه (چهارشنبه 01 بهمن 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)