سلام رویا خانوم و ممنون بابت اعلام نظرتون
درسته هرکسی باید با همکف خودش ازدواج کنه ولی اینکه می گید از لحاظ تحصیلی و جایگاه اجتماعی و حقوق ایشون از من بالاتره فعلا درسته ولی در آینده منم قصد ادامه تحصیل دارم، من خودم افرادی رو میشناسم که دکترای یک رشته تخصصی دارن من ازشون یک سوال ساده در مورد رشته خودشون میپرسم توش میمونن، وسطای ترم پیش بود یکی از استادهامون که دکترا داره در حال درس دادن بود متوجه شدیم نمی دونه مساحت ذوزنقه چطوری حساب میشه!!!وقتی واسش توضیح دادم چطوری باید مساحت رو بدست آورد بعد 5 دقیقه فکر کردن دوباره شروع کرد درس دادن خیلی از استادهای ما چون خودشون در درس ریاضی مشکل دارن خیلی از قسمتهای درسهای محاسباتی رو حذف می کنن
به نظر من نباید خیلی روی مدرک تحصیلی حساب باز کرد دو نفر باید از لحاظ بهره هوشی در یک سطح باشن و البته علاقه به یادگیری و پیشرفت هم داشته باشن.
در مورد جایگاه اجتماعی لطفا توضیح بدید تعریفتون از جایگاه اجتماعی چیه ؟
در مورد حقوق قبلا هم گفتم من در حال پیشرفتم جدیدا دارم تحقیقاتی در مورد یک قطعه در تاسیسات ساختمانی انجام می دم که انشاالله کمتر از یک سال دیگه بعد از گذراندن مراحل تست یکساله به مرحله تولید میرسه و همچنین مقداری درآمد از راه برنامه نویسی کامپیوتر دارم که خیلی زیاد نیست چون وقت زیادی ندارم روی برنامه نویسی بزارم.
در کل ممنون بابت توجهتون به تایپک من و اگر نظر دیگه ای هم دارید من مشتاقانه به نظراتتون گوش می دم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)