نوشته اصلی توسط
maadar
شما هنوزیک ماهه ازدواج کردید
عجله نکنید کم کم درست میشه
فکر میکنم خانم شما هنوز نتوانستند از نظر روحی مسوولیت های خانه داری و همسرداری رو بپذیرند
من هم چند ماه اول ازدواج همین شرایط رو داشتم همسرم هم همین طور بودند، بهتره خواسته هاتون رو بدون تحقیر و توهین و با احترام و تشویق به ایشان بگید مطمین باشید شماهم کاستی هایی دارید
انجام دادن کارهای شخصی دیگران کار آسانی نیست
همسرداری و بچه داری یعنی همین ، انجام کارهای شخصی برای همسر و فرزند،مهم نیست که وقت داری یا نه و کار سخت هست یا اسان، وقتی زنی جورابها کثیف همسرش رو از گوشه کنار خونه جمع میکنه واقعا کار بزرگی انجام میده ، بخصوص اوایل ازدواج
- - - Updated - - -
در مورد شلخته بودن حمام نرفتن و زیاد خوابیدن من فکر میکنم همسرتون دچار یک نوع افسردگی شدند بهتره تشویق کنید ورزش کنند و یا توی کلاسهایی که دوست دارند ثبت نام کنند ولی معمولا ورزش و ارتباط با دیگران و حضور مستمر در جمع افراد شاداب و خوش سلیقه خوب جواب میده شما در مورد فعالیتهای همسرتون هیچ توضیحی ندارید مثل ورزش ،هنر یا موارد مورد علاقه ایشان ، و دوستان همسرتون ، ارتباطش با دوستان و همسایه ها و...
یعنی میخوام بدونم همسرتون چطور خودش رو در طول روز سرگرم میکنه کسی که تا 12 ظهر میخوابه شب که دیگه خوابش نمیاد!
علاقه مندی ها (Bookmarks)