به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 شهریور 94 [ 18:35]
    سطح
    14
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    1

تشکرشده 67 در 31 پست

Array
    با سلام به شما بانوی گرامی۰
    طوری که من متوجه شدم شما از سن ۱۵ سالگی متاهل شدید! یعنی خییلیییی زود! مسلما انتخاب همسر توی این سن نمیتونه از روی دانایی کامل و انتخاب صد در صد درستی بوده باشه! به هر حال در اون مورد اشتباه کردید اما بگذریم۰۰۰۰
    فکر میکنم همه تا حدودی با من موافق باشند که زندگی کنار خانواده همسر و خصوصا خانواده ی آقا به دلیل نفوذ بیشتر و تاثیراتی که میتونه داخل محیط خانه و روابط زناشویی داشته باشه، مقداری مشکلساز خواهد بود هر چند که خونه ها از هم جدا باشه۰۰۰۰
    در مورد رفتار همسرتون شما باید یه مقدار بیشتر تحمل میکردید تا حداقل یک سال از فوت پدرشون میگذشت و یه مقدار بیشتر با همسر و خانوادشون بخصوص مادر ایشون مدارا میکردید۰ مطمعن باشید که یه مدت که بگذره داغشون کمرنگتر و احساساتشون سردتر از گذشته میشه و مادر ایشون رفت و آمدشون به منزل شما کمتر خواهد شد۰
    مسلما اقدام شما برای تعیین روزهایی از هفته برای دعوت از مادر ایشون کار عاقلانه ای بوده ولی رفتار اون لحظه تون تا حدودی منطقی نبوده۰اینکه برید داخل اتاق و برای پذیرایی از مادر ایشون اقدام نکنید۰ میتونستید اون روز رو هم مثل سابق بگذرونید و بعد از رفتن ایشون با همسرتون جدی تر صحبت کنید۰ اینکار شما باعث جریحه دار شدن غرور همسرتون بخصوص کنار مادرش شده۰
    و اما رفتار همسرتون در برخورد فیزیکی با شما چیزیه که به هیچ وجه از نظر بنده قابلیت توجیه کردن و ماستمالی کردن نداره! کارشون ۱۰۰درصد اشتباه و بسیار زشت و ناپسند بوده۰۰۰ چه این برخورد رو جلوی مادرشون انجام داده باشند چه در غیاب هر کسی۰ خشونت علیه زنان رو به شدت محکوم میکنم۰نه تنها در قبال حرکتی که شما انجام دادید بلکه هزار برابر کار بدتر از کار شما۰
    خوشبختانه مادر شوهر شما تا اونجایی که مشخصه منشا مشکل رو فهمیده و سعی در رفع و رجوعش داره که این خیلی خوبه۰ و اما شما حرف همسرتون رو که گفتن با خانواده شما رفت و آمد نخواهند کرد رو جدی نگیرید این تصمیمیه که در هنگام عصبانیت گرفته شده و به اصطلاح ایشون قصد مقابله به مثل دارن۰
    این مشکل شما تا حدود زیادی حل شده است اما مشکلات دیگر شما مثل عدم تفاهم و خشونت و غیره ریشه و دلیل توی ازدواج زودهنگام و عدم شناخت کافی شما از همسرتون داره۰۰۰ و به نظر من اولین چیزی که باید شما به فکر چاره اش باشید خشونت و رفتار زشت و ناجوانمردانه همسر شماست و این طرز رفتار رو سخت میشه عوض کرد مگر اینکه خود فرد پی به اشتباهش ببره و خودش رو اصلاح کنه۰۰۰۰۰۰
    موفق باشید۰

2. 3 کاربر از پست مفید Tombstone! تشکرکرده اند .

اثر راشومون (جمعه 01 اسفند 93), بارن (جمعه 01 اسفند 93), سوده 82 (جمعه 01 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)