به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نولایف جان….

توی نوشته هات یک چیزی مثل حسرت ، غم و اندوه و ناراحتی هست… یک چیزی توی پست قبلم هم اشاره کردم .. اگه بهش دقت کنی و به کار ببندی .. هیچ وقت توی پروسه ازدواجت دیگه دچار این غم و اندوه بخاطر جور نشدن ازدواجت نمیشی… اون مطلب اینه که یادت باشه…

یادت باشه که ما برای ازدواج قدم برمیداریم… یعنی کارها و امادگی های لازم بلحاظ مادی و معنوی قبل ازدواج رو فراهم میکنیم … برای خواستگاری از دختر مورد نظرمون اقدام میکنیم و خلاصه اینکه هر کاری فکر کنیم انجام میدیم… اما یادت باشه در نهایت این تلاش ما فقط زمانی به نتیجه میرسه که خواست خدا بر انجام اون کار باشه و اصطلاحا اون طرف قسمت و روزی ما باشه… پس اگه نشد با تمام تلاشی که ما کردیم این یعنی خواست خدا نبوده… خوب ما هم علاقمند به خواست خدا هستیم چون اون صلاح ما رو بهتر از هر کسی میدونه..

پس اینکه میگی طرفت در موردت پیش قضاوتی کرده…
    اینکه خوب و مسلط نتونی جلوی دختر مورد نظرت ظاهر بشی و باهش حرف بزنی…
    اینکه چند جلسه گفتگو با دختر خانمی داشته باشی و از اخر بهت جواب نه بدن..
    اینکه همه چیز اوکی باشه ولی اخرین جلسه پدربزرگ دختر خانم پیش از خود استخاره بگیره و جواب منفی بیاد و همه چیز بهم بخوره...
    و…

اینها همه یک چیز رو میخواد نشون بده که اون طرف قسمت ما نیست .. و برای اینکه خیلی این داستان برای همه تکراری نباشه ، نرسیدن به هر کس به شکلی بهم میخوره و مثلا همه با جواب استخاره منفی بهم نمیخوره….

برای اینکه بحث خسته کننده نشه چند تا داستان واقعی برات تعریف میکنم

من خودم ادم نسبتا مذهبی هستم و دوست دارم همسرم هم دختر خانم مذهبی باشه و درک دینی داشته باشه و به زندگی نگاه دینی داشته باشه… ولی اصلا از روی قیافه و ظاهر و سر و صورت و لباس پوشیدن من این تمایل مذهبی من مشخص نمیشه ، فقط اگه ریا نباشه ، از روی ابروهای پیوند و در هم تنیده و اکبند من میشه این تمایل رو تا حدودی حدس زد

یکبار خواستگاری دختری رفتم که ظاهرا خیلی مذهبی بود .. حداقل در ظواهر!
    ایشون با نگاه به ظاهر من دچار پیش قضاوتی شد و فکر کرد ما از اوناشیم … در صورتیکه نمیدونست ما خودمون از ایناشیم…
    خلاصه…

ایشون حرفاش رو اینطور شروع کرد…

"من برای ازدواج ملاکهایی دارم و شرایطی برای ازدواج دارم که کمتر فردی در جامعه اینروزها این شرایط مورد نظر من رو داره…"

وقتی این رو گفت ، فهمیدم منظورش اینه که ملاکهایی از نظر تقوی و ایمان در نظرش هست ، ولی وقتی تکبر و خودبرتر بینی ایشون رو در کلام و لحنش دیدم ، خیلی تو ذوقم خورد و خواستم هر چه زودتر جلسه تموم بشه..

ازش پرسیدم خوب منظورتون از این شرایط چی هست؟

گفت مثلا دوست ندارم طرف اهل موسیقی و ماهواره باشه..
    دوست ندارم توی مجلس عروسیمون موسیقی باشه و اگه جایی هم رفتیم موسیقی بود ترک کنیم اونجا رو …
    طرفم اهل خمس باشه ..
    اهل غیبت و دروغ و… نباشه
    و…

و جالب اینکه تمام این شرایط مطلوب من هم بود و من هم با ایشون هم نظر بودم ولی بخاطر پیش قضاوتی که در مورد من کرده بود و بخاطر تکبری که داشت سکوت کردم ...

خلاصه یک نیم ساعتی ایشون مثل بچه پیغمبر برای ما منبر رفت و ما هم مثل بچه شمر نشتیم بر و بر نگاش کردیم و اخرش هم بدون ماچ و روبوسی مجلس رو ترک کردیم .. البته منظورم ماچ و روبوسی با باباش هست…

یک داستان کلید اسراری هم برات تعریف میکنم…

یک دوستی داشتم حدود سی سال سن داشت.. ایشون تحصیلات پایین و زیر دیپلمی داشت . شغل مناسب و ثابت نداشت..و کلا بلحاظ مالی شرایط مناسب نداشت…. حدود دو سال براش خواستگاری میرفتن ولی جایی براش جور نمیشد…

ایشون سید بود و مثلا اسم باباش هوشنگ بود…

اخرین جایی که میخواد بره خواستگاری که طرف در نهایت همسرش میشه…
    مادر دختر خانم یک هفته قبل از اینکه این دوست ما بره خواستگاری دخترش.. خواب میبینه یک اقایی که سیدِ هوشنگی هست میاد خونشون و اینها دخترشون رو بهش میدن (نقل به مضمون ) .. (آخه ما سید حسنی داریم ، سید حسینی داریم ، سید موسوی داریم .. دیگه خداییش سید هوشنگی که نداریم که مادر دختر خانم چنین خوابی دیده بود..)

خلاصه مادر این دختر خانم که به خواب اعتقاد داشت، بخاطر همین خواب ، وقتی این دوست ما که سید بود و اسم پدرش هم هوشنگ بود ، میره خواستگاریش .. خیلی راحت دخترش رو میده به این دوست ما… و چه دختر خوب و بساز و تحصیلکرده ای… و الحمدلله الان زندگی خوبی دارن و مشکل مالی هم ندارن…

اما از هر طرف حساب کنی ، واقعا این دوست ما فقط با یک معجزه شبیه این میتونست چنین دختری نصیبش بشه .. و ایا این غیر از همون بحث قسمت و خواست خداست که وقتی اراده اش بر انجام کاری باشه خودش به غیر ممکن ترین شکل وسیله سازه و وقتی اراده اش به انجام کاری نباشه با اندک چیزی همه چیز رو بهم میزنه….

پس شما حرکت بکن و تلاشت رو بکن ، و کار به اینکه کی زمان ازدواجت بشه و با کی ازدواج کنی نداشته باش… معجزات خدا زمانی رخ میده که ما حرکت کنیم…

وَ مَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَ لَكِنَّ اللَّهَ رَمَى
    و چون [ ریگ به سوی آنان ] افکندی ، تو نیفکندی ، بلکه خدا افکند.
    انفال -17

برات ارزو میکنم بشی همون نولایف پرانرژی سابق که قبلا میشناختیم و بابت چیزهایی که تلاش و تدبیر میکنی و به نتیجه نمیرسه کمترین غصه ای نخوری… و یادت هم باشه ازدواج مثل هندوانه دربسته میمونه.. پس هیچ وقت حسرت دختری رو نخور که فقط یک جلسه باهش دم خور بودی..

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

( زمر / 36 )

2. 5 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (دوشنبه 04 اسفند 93), nolife (سه شنبه 05 اسفند 93), یه دختر سرگردان (جمعه 11 اردیبهشت 94), بارن (یکشنبه 03 اسفند 93), صبا_2009 (یکشنبه 03 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)