نقل قول نوشته اصلی توسط واحد نمایش پست ها
نازی جان حتما سخنرانی های کلید مرد و کلید زن رو گوش بده .
حتما.ممنون از راهنماییت دوست عزیز
همونطوری که میدونین منشا ناراحتی های زیاد ما یه چیز دیگه بود که کم کم به اینجا ماجرا ختم شده.یعنی اونقدر سر یک موضوع ناراحتی ایجاد شد که ناراحتی سر موضوعات دیگه تقریبا برام عادی شد متاسفانه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saeeded نمایش پست ها
یک مسئله هست که خانم ها یکم بیشتر حساسن تو این قضیه (به اشتباه) اینکه احساس میکنن با این کار شخصیت خودشون رو خورد میکنن پیش شوهرشون و فردا روزگار همین حرف هارو تو بحث های آینده میکوبه تو سرتون ... با این مسئله کنار بیا بعد اگه خواستی مطرح کن.
ممنون از راهنماییتون.اتفاقا من اصلا مشکلی با این موضوع ندارم وگرنه تا الان با این کارا کارمون به طلاق کشیده بود.البته میدونم اینطوری خیلی دشمن شاد میشیم چون هنوز که هنوزه فامیل همسرم اینو به من گوشزد میکنن که پسر خوب فامیل مارو مال خودت کردی(علی الخصوص زنداییاشون) حتی روز اول اومده بودن به من می گفتن درسته که شما هم ماشالا خانمی اما پسر ما خیلییییی آقاست و این از همون اول اذیتم میکرد (اتفاقا چون این موضوع رو خیلی دایی و زندایی همسرم تکرار می کنن) من نمیذارم کار به اونجاها بکشه.به همسرمم همه این حرفا رو گفتم و اونم خداروشکر قبول کرده و میگم باز شد همون شوهر مهربون.فقط خیلی دلگیر شد ازم اینو خودم فهمیدم حتی مامانمم فهمید چون وقتی با من خوبه انگار با همه دنیا خوبه و من حالا دوست دارم این حس همیشگی باشه با اینکه اول خیلی دوسش نداشتم ولی چون همه ازش تعریف می کردنو میگفتن پسر خوبیه و با قبول مامانو بابام قبول کردم.اوایل احساس میکردم خیلی خوشبختم اما یه موضوعی مانع ادامه این حس شد و بعد از اون کارمون زار شد...
بخشیده شدم اینو هم میدونم خیلی دوسم داره ولی حالا احساس میکنم شاید من اعتماد به نفس خوبی ندارم(اگه تاپیک دیگمو :"مادر شوهرم،دختر برادرش رو دوست داره" بخونین متوجه میشین چی میگم) باید خیلی چیزا رو تغییر بدم تا بتونیم ما با هم زندگی خوبی داشته باشیم البته این وسط من مشکل دارم وگرنه همسر من همون کسیه که مادربزرگ دخترداییش به من میگفت مطمئن باش اگه یه دختر باب میل داشتیم حتما میدادیم به فلانی.......یا....
نمیدونم فقط دوست دارم زندگیم تغییر کنه،خودم تغییر کنم ،باید بدونم بعضی چیزا خیلی بی اهمیته ،می دونم ولی عمل نمی کنم.....در قبالش یه چیزای دیگه با اهمیته....
دوست دارم دوستای عزیزم کمکم کنین
ممنون از همتون