سلام ساناز جان
من از اول در جریان تایپیکات بودم تا روزی که جدا شدی منم 1 ماه قبل از تو جدا شده بودم شرایطمون شبیه هم بود و الان خیلی خوشحالم که حکمت خدا رو دیدی
یه هفته بعد از جداییمون نامزد من با اون دختری که منو خیلی به خاطرش آزار داد ازدواج کرد اون روزا واقعا ناراحت شدم و خیلی بهم برخورد که ارزش من همون یه هفته بیشتر نبوده حالا جدا از توهینا و تهمتایی که هنوز بعد از یکسال دست برنداشتن ولی 2 ماه بعدش خبر آوردن که دوباره جدا شدهخیلی دلم واسه اون دختر سوخت ولی وقتی فکر کردم دیدم حقشه وقتی با پسری که یه هفتس جدا شده زودی عقد میکنه اونم بدون تحقیق همین میشه واسه جداییشون ناراحت شدم ولی یه سود واسه من داشت اینکه به اطرافیانم که یه روز فقط مهر تایید به شخصیت این آقا میزدن ثابت کرد چقدر اشتباه میکردن و چقد به من ظلم کردن
از روزی که جدا شدم من شدم کم و بیش همون دختر شاد و سرحال سابقو روز به روزم دارم پیشرفت میکنم اما نامزدم هنوزم داره زن میگیره و طلاق میده گفتن عیدم میخوان واسش یه زن دیگه بگیرن اینجوری به گوشم رسوندن که مثلا من بسوزم
![]()

خیلی دلم واسه اون دختر سوخت ولی وقتی فکر کردم دیدم حقشه وقتی با پسری که یه هفتس جدا شده زودی عقد میکنه اونم بدون تحقیق همین میشه واسه جداییشون ناراحت شدم ولی یه سود واسه من داشت اینکه به اطرافیانم که یه روز فقط مهر تایید به شخصیت این آقا میزدن ثابت کرد چقدر اشتباه میکردن و چقد به من ظلم کردن
و روز به روزم دارم پیشرفت میکنم اما نامزدم هنوزم داره زن میگیره و طلاق میده گفتن عیدم میخوان واسش یه زن دیگه بگیرن اینجوری به گوشم رسوندن که مثلا من بسوزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)