پست آخرتون رو که خوندم دقیقاً متوجه موضوع شدم.
صحبت های قبلی من در شرایط احترام مثقابل بود اما اگه قرار باشه مثل اسیر برخورد بشه که باید کار دیگه ای کرد.
ب نظر من حق یه خانواده هست که بعد ازدواج دخترشون همچنان دختر شون رو توی خونه ببیند پس این مدل برخورد کردن خانواده همسر شما خیلی موجه نیست.
به نظر من شما که می فرمایید همسرتون درکش بالاست در زمان مقتضی که همه چیز آرومه (یعنی خونه خودتون) دو نفره با هم در این مورد باهاش صحبت کن و هواستون باشه که اصلاً در برابر رفتار خانواده همسرتون جبهه نگیرید و فقط و فقط حرف از خودتون و خودت بزنی یعنی در مورد دلتنگی هاتون نسبت به خانواده پدریتون ، در مورد اینکه دوست دارم یه چند روز برم خونه مادرم اینا بمونم و دوباره حس دختر خونه بودن رو تجربه کنم، و زندگی رو از تکرار هایی که داره خارج کنم و وقتی برگشتم خونه خودمون دوباره حس تازه عروس بودن رو داشته باشم و خلاصه بقیه چیزایی که خودتون بهتر بلدید، یعنی از احساساتتون باهاش صحبت کنید . انشالله که نتیجه می گیرید.
و یه موردی هم که هست اینه که چه نیازی به رفتن خونه خواهر شوهر و فامیل و ... هست. بدون مناسبت خاصی هر سری که رفتید اونجا نیاز نیست خونه فک و فامیل برید. اگه مناسبت خاصی بود. اینا رو هم بعداً به صورت نم نم ب همسرتون بگید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)