به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    مثل خودت یه دنده لجبازن .
    حرف حرف خودشنه مثل خودت .
    هنوز طرف عقد نکردن بهش وفادارن نسبت بهش غیرت دارن مثل خودت .
    خوبن مثل خودت

هر چند گویا تو تصمیمتو گرفتی . وما نوش دارو بعد مرگ مائده محسوب میشیم . ولی چند نکته در ادامه یاسین خوندنها در گوش شما .

اولا برای ما یکی یکی نگو . یهو یه تاپیک بزن . و کل معیار های خودت . و شرایط و معیار های خواستگارتم برامون بگو . تا بهتر کمکت کنیم .

. تحقیق کردی . تو بازار دقیقا چیکارست ؟ دلال . مسئول فروشه . فاکتور بیاره ؟ . کارش چیه ؟ . در کل اعتبار داره .
    خانوادش چطور ؟ محلشون آشناشون پرسیدی چطورین ؟

مائده تو هر قشری از اجتماع همه جور آدم وجود داره . باید تحقیق کنی . من و ما نمیتونیم تو تالار هموطنانمونو ببریم زیر سوال و یا اتهام .

من میگم یه مرد بفرست از پدر پسره تحقیق کنه و علت مخالفتشو بفهمه . حرف پسر من قبول ندارم چون اونم الان در شرایط بدتری از تو قرار داره .

مائده صادقانه به این سوالم جواب بده و از اون خواستگارتم بپرس تا کی ؟ و تا چه حدی پسر حاضر جلو خانوادش به ایسته ؟؟؟

آیا حاضر یه روز قید خانوادشو به خاطر تو بزنه ؟ اگه خدای نکرده به مشکل خوردین ؟

تو این طرف از داشتن پدر به طور دایم محروم بودی ؟ لا اقل نمیخوای یه پدر تو خانواده همسرت داشته باشی ؟

اینور کم زجر کشیدی کم تو قفسی که گفتی محرومیت و بیکسی کشیدی ؟ نمیخوای اونور در آرامش باشی ؟

مائده همسر یه شبه. یه ساله . دو ساله. سال سوم نیازت نگرشت تغییر میکنه ولی چه فایده ترسم از اینه تا اون موقع کسی برات نمونه . حتی همسرت .

حرف آخر .
    مادرت و پدر خواستگارت هردو برای شما زحمت زیادی کشیدند . هر دو خوبی شما رو میخوان خوشبختی شمارو آرزو دارن . اونا بیدلیل مانع خوشبختی شما نخواهند شد . هرچند هردو امروز در جلوگیری از این ازدواج عاجزند و از بیم مسائل پنهانی تن به این خواسته ی شما خواهند داد .

کاش دلایل این دونفر باز نگری میکردی .
    کاش تو این مدت که تاپیک زدی و یا قرار فکر کنی و یا مشاوره بری ارتباط در گوشیتو قطع کنی . و به صورت مسئله دقت بیشتری کنی .

کاش امروز پست فرشته مهربان یه سطرشو باز میکردی موشکافی میکردی و لااقل عقلانی قدم برمیداشتی . حتی در مسیر وصال .

تجربه تلخ پارسا 1400. حتما بخون
    مائده سلام ببخش وقت خداحافظی سلام میکنم راستش پست زیبای شمیم الزهرا و نگرانیش برای تو ذهنمو برد به ناکجا .

من همسرم . لک بود . از مادر لر از پدر کرد . من از فرهنگ شرق بودم اونا از فرهنگ غرب . مادرم مخالف 100% بود پدرم همینطور . تو خانواده همسرم پدر نبود فوت کرده بود (که خدا رحتمش کنه ) کاش بود . بعد ازدواج تو دوران عقد متوجه شدم برادر خانمم راضی نیست . مادرش که متاسفانه چند سالی بود زندگی به خانمم رها کرده بود و نظری نمیداد نه به خوب نه به بد . برادر بزرگ خانمم تو مجلس خواستگاری شرکت نکرد . گفتن سر کار ولی راضی نبود و نیومد بعدا جلو خودم با خانمم دعواش شد گفت راضی نبوده . خانمم به من گفته بود ما همه راضی هستیم . دروغ گفته بود . دلیل اونا اختلاف فرهنگی بود .

خانواده من بعد سه جلسه خواستگاری رسمی قبول کردن . از بیم عقد پنهانی و.....

اما اشتباهات من کجا بود ؟ خواستم بهت خصوصی بگم اما داره دیر میشه . تو تالار بگم شاید بهتره . هرچند تو تاپیکام هست .

بزرگترین اشتباهم عدم توجه به دلایل پدر و مادرم بود . در تمام موضوعات . فرهنگی . تربیتی . اقتصادی . درشتی خانمم .و آینده نگری پدرم در موضوع بارداری همسرم . و سن و افزایش وزنی . تمامش درست دراومد .

اشتباه دومم . متاسفانه . به انحراف کشیدن رابطه آشنایمون بود. البته نه جنسی بلکه زبانی و کلامی .هر دو تا زمان عقد پاک بودیم ولی نه در کلام . همین باعث شد تا تشنگی حاصل از این امر اصرار من رو در ازدواج بیشتر کنه . جلو خانوادم بایستم . و خانمم هم دروغ بگه به من و جلو خانوادش بایسته . وابسته شدیم به هم . شبی نبود که بدون انحراف بخوابیم .

مادرم تا آخرین لحظه مقاومت کرد من حریفش نشدم . تا اینکه خانمم خودش خودسرانه اومده بود و منو از مادرم خاستگاری کرد و قول خوشبختی منو به مادرم داد . اونو به ازدواج پنهانی تحدید کرده بود . خاک.............. من

اشتباه سوم . بهت بگم باورت نمیشه . خیلی کوچیکه ولی خیلی مهمه

من چند جا چه قبل ازدواج در دوره آشنای و چه در لحظه خواستگاری سر صورت قباله و یه جا هم سر سفره عقد هنگامیکه مادرم با اشک سوزن به سفره قند میزد پشیمون شدم . ولی جرات نه گفتن نداشتم ..... حالم بد شد .......

عذر میخوام . من تو زندگی تلاش زیادی برا سازش کردم و موفق هم بودم ولی باز شکست خوردم .

مائده جرات نه گفتن داشته باش . با خودت صادق باش . کمی برا درست تصمیم گرفتن از خواستگارت فاصله بگیر . یادته بهت گفتم حس بدی دارم . فکر میکنم تو تو در سر اشتباهات من گرفتار شدی و راه برگشت نداری . از کنار این تاپیک به راحتی رد نشو .

صحبت زیاده ولی اینجا جاش نیست . این آخرین پست من برای منصرف کردن تو بود اونم در این شرایطت . باز اگه خانوادها نظر مساعد نسبی داشتند بد نبود میشد درستش کرد .

موفق باشی دلم خون ه . کاش جای تو بودم و این تاپیک من بود . از تو قفس دست مادرمو میبوسیدم .

از بقیه دوستان بابت بلندی مطلب فوق جدا عذر میخوام .

2. 6 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

M.S.H (سه شنبه 19 اسفند 93), mohi (سه شنبه 26 اسفند 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 19 اسفند 93), هم آوا (سه شنبه 19 اسفند 93), مهرااد (سه شنبه 19 اسفند 93), شمیم الزهرا (سه شنبه 19 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)