سلام راضیه خانم تند نرو عیم یعنی چی ادم داریم تا ادم مادر یعنی مادر یعنی عششششششششششق خب چند تا توصیه میکنم به جای مخالفت فقط انجامشون بده ضرر نمی کنی من تجربه دارم استفاده کن عزیزم
1هرچه سریع تر برای محافظت از عشق تون برید سر خونه زندگیتون هر چه سریع تر اگر هم نمی تونید رفت امد به خونه رو کم کنید (نگو شما هم حرف مادرم میزنی من 23هم سن توام واحساساتت تو درک می کنم)خونه مادر شما محل ارامش ایشون هست با اومدن یک غریبه حتی همسر شما ایشرن نمی تونند راحت باشند باید غذا وپوشش صحبت ها هم با حضور همسر شما تغییر میکنه شاید بحثی باشه که نخوان که همسرشما بدونند پس باید رفت امد کم باشه قدیمی ها ومادر شما ومن حتما این راهی که شما می خواهید برید تجربه کردیم که میگیم هفته ای یک بار
2شما برادر جوان وبالغ دارید شاید مادرتون از این بابت نگرانند که مبادا ایشون هم تحریک بشند(عذر میخوام بی پرده گفتم)
3حتما حتما سیاست های زنانه رو یاد بگیر این شما هستید که باید رفتار همسر وخانواده تون رو باهم مدیریت می کنید حتما از همسرتون وخوبی هاشون جلوی مادرتون تعریف زیاد کنید ایشون مادرند عزیزم وهر کی که باعث خوشحالی شا باشه مادر تون دوستشون دارند به بهونه عید برای مادرها هدیه بخرید برای مادرتون وقتی هدیه میدهید بگید اینو مثلا اقای شوهر برداشت گفت به مامان خیلی میادبراش بگیرم جلوی همسرتون وبا حضور خودتون وبه مادر همسرتون هم شوهرتون این حرف ها روبزنند به همسرتون عزت بزرگی بدید تواول راهی مراقب قدم هات باش عزیم اگر بی راهه بری سال های سال باید برای جبرانش تلاش کنید
بیشتر از چیزی نیست که بگم همین ها رو انجام بدی البته درست موفق یشی والهی همیشه خوشبخت باشی
3برای یادگیری سیاست سخنرانی ها رو توهمین سایت سرچ کن ودانلود کن گوش کن به درد خودت وشوهر عزیزت میخوره یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)