یه دختر سرگردان، امیدوارم مشکل شما حل بشه، ما پسرا هم شرایطو مشکلات خودمونو داریم (هر کیو در نظر میگیری همیشه یه بهتر پیدا میشهسخته انتخاب. شوخی کردم) ولی ناامید نباش، تلاشتو بیشتر کن در عین اینکه نذار این مساله روی شما تاثیر بذاره چون ناخودآگاه ممکنه از حالت طبیعی خارج بشی. یه رازی رو هم در مورد پسرا بهت بگم """ پسرا از دختری خوششون میاد که خودشو انسانیتو دوست داشته باشه خودخواه نباشه - شاد باشه این یکی واقعا تاثیرگذاره - بتونن بهش اعتماد کنن اینو خودتون میدونید دیگه چجوری """
sepanta1990 پستت خیلی حرف توش داره، چه قسمت دختران 22-23 ساله، چه قسمت دوستی و خواستگاری (الان که دوست پسرا کلا ته اعتماد بنفسن، الان جامعه دست دوست پسراست دارن حکومت میکنن. خخخخ) به شخصه ازت تشکر میکنم بابت پست قشنگت،
قبلا تو یه تایپیک دیگه گفتم بعضی خانما به ما پسرا به چشم "لنگه کفش تو بیابون غنیمته" نگاه میکنن، فقط زمانی یاد پسرا میفتن که مجبور باشن زمانیکه زمان شوهر کردنشون دیر شده باشه. بازم همون موقع اگه خواستگارشون بشه دو تا باز شروع میکنن. به خاطر اینکه میخوان فرار کنن از سختی ساختن یه زندگی، میخوان پسرا برن تنهایی با دوست دختراشون! زندگی رو بسازن بعد از این خانم خواستگاری کنن

سخته انتخاب. شوخی کردم) ولی ناامید نباش، تلاشتو بیشتر کن در عین اینکه نذار این مساله روی شما تاثیر بذاره چون ناخودآگاه ممکنه از حالت طبیعی خارج بشی. یه رازی رو هم در مورد پسرا بهت بگم """ پسرا از دختری خوششون میاد که خودشو انسانیتو دوست داشته باشه خودخواه نباشه - شاد باشه این یکی واقعا تاثیرگذاره - بتونن بهش اعتماد کنن اینو خودتون میدونید دیگه چجوری """

علاقه مندی ها (Bookmarks)