به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 فروردین 94 [ 01:39]
    سطح
    11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 52 در 22 پست

Array
    کار سختی در پیش داری دوست من اگر شرایط جوری میشد که نمیدیدیش خیلی راحت میتونستی مسیله رو حل کنی ولی میگی تا چند سال باید ببینیش خیلی کارت سخته. پسرای خوبی مثل تو کمپیدا میشن .اکثر پسرا این قدر توان ندارن که از چنین وسوسه ای چشم پوشی کنن . خیلی راحت تو میتتونستی از این علاقه دختر خانم استفاده کنی برای خودت و باهاش دوست بشی .با دادن وعده ازدواج در یک زمان نامشخص میتونستی از بودن باهاش لذت ببری.ولی احسنت به تو که میدونی بازی با احساسات دیگران لذت نیست .کاش همه مثل تو بودن.
    باید بلد باشی چجوری بهش بهش بفهمونی خودت آمادگی ازدواج نداری. اگر باهاش بد اخلاقی کنی و تحویلش نگیری سرخورده میشه .اگر باهاش خیلی راحت بگی نمیتونی ازدواج کنی دلسرد میشه و بهش صربه میخوره.اگر باهاش ادامه بدی ارتباطتو و چیزی بهش نگی با خودش تفسیر میکنه و یبشتر و بیشتر دلبسته میشه.کار سختی در پیش داری فقط از من به تو نصیحت سعی نکن باهاش دعوا کنی که منصرفش کنی که هیجوقت دل هیچکدومتون آروم نمیگیره/
    بر خلاف نظر دوستان که میگن سنت کمه من میگم اگر شرایط مالیت یاری میکنه باید هر چه زودتر به ازدواج فکر کنی.وقتی ازدواج کنی یه آرامشی بدست میاری که میتونی با خیال راحت تر به پیشرفت توی زندگیت فکر کنی آرامشی که خیلی از ما ها الان در حسرتش هستیم . . باهاش صحبت کن اگر دختر ی هست که به معیارات نزدیکه حیفه از دستش بدی .براش تلاش کن دوست من .صادقانه بهش بگو نمیخوای ارتباط احساسی داشته باشی و تا این مدت دیگه شرایط ازدواج جور میشه و اونوقت ارتباط برای ازدواج میتونیم داشته باشیم.اگر نه به معیارهات نزدیک نیست و اون کسی نیست که میخوای باید دیگه بهش رفتار محبت آمیز نداشته باشی باید سرد برخورد کنی و در یه فرصت بگی نمیخای ازدواج کنی.موفق باشی

2. 2 کاربر از پست مفید Maxpayne تشکرکرده اند .

Old Boy (دوشنبه 03 فروردین 94), محیا ناز (دوشنبه 03 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)