پیمان جان سلام

یه وقت به حرف این خواهرای من تو تالار گوش ندی هاااااا به جان خودم تا آخر عید ازدواج نکنی اجاق باید جمع کنی جاش چراغ نفتی بذاری ........ ... بجنبی زود زود 48 سالگی بچت میشه 9 یا 10 ساله ... تازه اگه تا سیزده خودتو جمع کنی وگرنه قیدشو بزن برو شیرخارگاه یه 4 ساله بگیر جهشی اونم با حق انتخاب جنسیت و سیلیقه خودت ....از پوشکم راحت میشی

گفتی چیکار کنم اول بهت گفتم دوستانم گفتن ولی داری تفره میری و فرار میکنی ... معیار ها و امتیازهات برای ازدواج چیه ؟؟
بگو شاید عدو سبب خیر شدیم ........ میترسی بگی؟ یا خجالت میکشی ....

اعتماد به نفستم از دست نده ... منظور بچه ها از دخترای سن بالا منظورشون 19 .. 20 ... 22 . 24 ... نهایتش بیستو خورده ای...
نه بیشتر ... مگه خودم نیستم ........ تازه اوضاع من از تو بدتره هم از لحاظ عاشق بچه بودن و هم از لحاظ ازدواج مجدد که البته خدارو شکر .....خدا صبر هردورو بهم داده شاید تو 36 تا 38 دوباره یه شکلات تلخی خوردم ....
به خدا نمیدونی الان چطور از دست خانواده فامیل فرار کردم موندم خونه قایم شدم .... ولی خب به وقتش ....

سلام ....

خدا بگم چیکارت کنه شوخی کردم باهات ... پیمان جان ... دنبال مادر بچه باش که باهات بسازه . خون به شیشت نکنه. تو افتادی دنبال بچه ... تاثیر بد میزاره تو انتخابت هااااا از من گفتن بود ...

پیدا کردن یه دختر خوب اونم تا حدود سن خودت خیلی راحته ولی به شرط قبول اخلاق و فرهنگ و درک متقابل و ....

تازه باید یه دوره آشنایی کوتاه رو هم طی کنی . پس راحت نگو من زن میخوام ... بگو من یه شریک میخوام که با این شرایط و این خصوصیات بتونه آرامش برای زندگی مون فراهم کنه ... و من هم خصوصیات ایشون بپسندم ......ومتقابلا من هم براشون آرامش بیارم ...

باز نفمیدم مشکل شما و سوال شما چیه ....؟؟؟؟ اگه ازدواج در این سنه که واقعا دیر نیست و جدیدا پسر ها در همین حدود دم به تله میدن ... اگه سوالت بچه دار شدن که رک اگه پسر خوبی باشی به قول دوستان تا 100 سالگی هم دیر نیست ولی خب شیطون باشی تا آخر عید کارت تمومه ... فکراتو بکن ..

سوالتم به روز کن تا مشکلت مشخص بشه ......سوال ببخشید ببخشید شما داخل ایرانی ؟؟؟ اون وقت از کی دنبال یه دختر خوب میگردی پیدا نکردی...؟؟؟ کجایی شماااا؟؟؟ ..

پیمان فکر کم کیف عروسی باش .... 94 یه عدد زوجه ... عیدت مبارک مجدد ..