به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 شهریور 96 [ 16:19]
    سطح
    38
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3

تشکرشده 107 در 30 پست

Array
    سلام آقا پژمان، من همه تاپیکهای شما و خانمتون رو خوندم. خیلی متاسفم که عاقبت زندگی دو نفر که همدیگر رو دوست دارند باید به اینجا برسه. اشکال از اینه که خانم شما شخصیت طلبکاری داره. من واقعا از طرز فکر ایشون خیلی مواقع شوکه میشدم.
    ایشون معنی گذشت در زندگی مشترک رو نمیدونن و فقط به دنبال ثابت کردن خودشون هستند. اصلاح این اخلاقها زمان میبره چون متاسفانه ریشه اش از نحوه تربیت ایشون در خانواده است اما غیر ممکن نیست.
    یکی دیگه از مشکلاتتون هم مادر خانمتون هست که خوب نمیتونید کاریش بکنید و هر کاری بکنید ایشون تسلطش رو بر خانمتون داره مگه اگه خانمتون واقعا بخواد شرایط رو عوض کنه و دیگه بر طبق نظر ایشون عمل نکنه.

با خودتون صادق باشید. درسته که شما چند بار به زندگیتون فرصت دادید و نشده اما ببینید اگه میتونید یکبار دیگه اینکار رو بکنید اما صحبتهای فرشته مهربان رو در نظر بگیرید قبلش

- - - Updated - - -

سلام آقا پژمان، من همه تاپیکهای شما و خانمتون رو خوندم. خیلی متاسفم که عاقبت زندگی دو نفر که همدیگر رو دوست دارند باید به اینجا برسه. اشکال از اینه که خانم شما شخصیت طلبکاری داره. من واقعا از طرز فکر ایشون خیلی مواقع شوکه میشدم.
    ایشون معنی گذشت در زندگی مشترک رو نمیدونن و فقط به دنبال ثابت کردن خودشون هستند. اصلاح این اخلاقها زمان میبره چون متاسفانه ریشه اش از نحوه تربیت ایشون در خانواده است اما غیر ممکن نیست.
    یکی دیگه از مشکلاتتون هم مادر خانمتون هست که خوب نمیتونید کاریش بکنید و هر کاری بکنید ایشون تسلطش رو بر خانمتون داره مگه اگه خانمتون واقعا بخواد شرایط رو عوض کنه و دیگه بر طبق نظر ایشون عمل نکنه.

با خودتون صادق باشید. درسته که شما چند بار به زندگیتون فرصت دادید و نشده اما ببینید اگه میتونید یکبار دیگه اینکار رو بکنید و با توجه به صحبتهای فرشته مهربان پیش برید

2. 2 کاربر از پست مفید مهردخت تشکرکرده اند .

پژمان (یکشنبه 09 فروردین 94), آبی آسمان (شنبه 08 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)