به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام
    آقای پژمان اگر واقعا می خواهی از بازیچه بودن خارج بشوی ، و با آرامش زندگی ات رو ادامه بدهی مو به مو مشاوره ها را انجام بده
    روی طلاق ، قاطع بایست ،
    سریع نرمش از خودت نشان نده
    حتی اگر خواستند به وسیله بچه احساسات شما را تحریک کنند که از موضع خودت یعنی "طلاق" کوتاه بیایی
    مهم مهم: تحت هیچ شرایطی رفتار پرخاشگرانه، و بی ادبانه نداشته باش <<<<< بسیار مهم (شاه کلید برون رفت از مشکل پیش اومده)
    یه زمانی بالاخره باید مشخص شود که اقندار توی زندگی در دستان مرد هست.... تصمیم مرد ، تصمیم نهایی هست و زن باید از همسرش اطاعت کند
    شما مرد خودرای و بی عاطفه ای نیستی ، مرد سنتی و بی فرهنگی هم نیستی ، مرد بی ملاحظه و بدون درکی هم نیستی به همین خاطر من اینقدر صریح برای شما نوشتم ....

همون طور که در پست قبلی ام برایت نوشتم شما باید مهارت تصمیم گیری را بیاموزی
    حالا تصمیم طلاق باشد یا آشتی .... اینکه آشتی کنی یا طلاق بدهی اصلا مهم نیست ، تنها چیزی که مهم هست اینه که
    تصمیم بگیری ، هزینه تصمیمت رو بپردازی ، به تصمیمت احترام بگذاری

======
    من هم توی زندگی ام فراز و نشیب زیاد داشتم
    عاشق همسرم بودم ، براش میمردم ، اما با رفتارهای ندانسته ام ، شوهرم رو به جایی رسوندم که به هیچ صراطی مستقیم نمی شد ... همش هم حرفش این بود ، "بارها و بارها من و تو باهم دعوامون شده ، آشتی کردیم ، ولی باز به همین جایی رسیدیم که الان هستیم و من حاضر نیستم به اون زندگی پر از تنش برگردم که دو روز با هم خوبیم ، دوباره دعوامون بشه ، سه چهار روز تنش و درگیری و یک ماه سردی و دوباره گریه و زاری و .... همین جور روی یک دایره بچرخیم"
    مادر من خیلی روی زندگی من سلطه داشت ( از روی خیرخواهی و خوبی ) ولی چون من نمی توانستم استقلال از خودم نشان دهم ، تاثیر بدی روی زندگی ام گذاشته بود ....
    اگرچه شوهرم نیز مشکلاتی داشت ، و من نیز موقعیت خوبی داشتم ، اما وقتی با این تالار آشنا شدم ، متوجه شدم ، صرف اینکه آشتی کنم یا طلاق بگیرم ، مشکلی از من حل نمی شود ، بلکه اگر زندگی کردن صحیح رو یادبگیرم و بر مبنای اون رفتار صحیحی از خودم نشان دهم باعث رضایت من می شود

شما باید یادبگیری که مشکلات را مدیریت کنی ... مشکلات فقط از جنس مشکلات زناشویی نیست ، مشکلات دیگری نیز در سر راهمون هست
    درست مثل حل کردن ریاضیات... وقتی شما شیوه حل مساله را بلد باشی دیگه مهم نیست مساله چی باشه ، چون راه حلش رو در دست خواهی داشت

تاکید می کنم باز هم روی آرامش خودت تمرکز داشته باشی
    از هرچیزی که آرامشت رو برهم میزنه ، دوری کن
    نکته: پروسه حل این مرحله از زندگی ات ، زمانبر خواهد بود ... پس بگذار زمان ، وظیفه خودش را انجام دهد .... نه اصرار داشته باش همه چیز زود تمام شود ، نه اینکه تن به اصرارهای اطرافیان بده .... قاطع باش و بدون بی احترامی ، با درایت زندگی ات رو مدیریت کن

پست فرشته را چندین بار بخوان ، برای خودت در ذهنت موقعیت ها را تجسم کن ، تمام حرکات و حرف هایی که سایرین خواهند زد را مرور کن و برای هر واکنشی که احتمالش را می دهی از سوی دیگری صورت بگیرد ، از قبل رفتارت و گفتارت را مرتب کن
    این خیلی مهم هست که شما بازی شطرنج زندگی ات را با برنامه قوی دنبال کنی

من نه روی طلاق اصراری دارم و نه ادامه ، تنها و تنها می خواهم درک کنید که قاطعیت شما به همراه آرامش می تواند اون نقطه عطفی باشد که دنبالش هستید

وقتی شما با آرامش و بدون درگیری و پرخاشگری خیلی متین صحبت هایت را می گویی و قاطعانه برای خودت و حرفت و تصمیماتت ارزش قائل هستی ... به دیگران می فهمانی که پژمان شخصیتش عوض شده ، و دیگر بازیچه نخواهد بود .... اگر الان پژمان حرفی می زند ، و قراری می گذارد ، دیگران نیز باید به قول و قرار با پژمان متعهد شوند ... شک نکن ، این اتفاق خواهد افتاد .... همه چیز بستگی به خودمان دارد ... شاید سخت باشد .... اما امکانپذیر هست ....

2. 12 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

danger (یکشنبه 09 فروردین 94), meinoush (یکشنبه 09 فروردین 94), paiize (یکشنبه 09 فروردین 94), setare_000 (یکشنبه 09 فروردین 94), sinafun (سه شنبه 11 فروردین 94), فرشته مهربان (یکشنبه 09 فروردین 94), پژمان (یکشنبه 09 فروردین 94), واحد (یکشنبه 09 فروردین 94), مهرااد (یکشنبه 09 فروردین 94), آبی آسمان (یکشنبه 09 فروردین 94), اثر راشومون (یکشنبه 09 فروردین 94), صبا_2009 (یکشنبه 09 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)