سلام مینوش جان
نه اتفاق خاصی نیافتاده
شاید چیزای کوچولو باشه در این مورد
مثلا یکی از دوستام تعریف میکرد شیرآب ماشین لباس شویی باز مونده بوده ، شب ها که فشار آب خوب میشه ، تمام کف آشپزخونه رو آب پر کرده بودهاینا مسئله کوچیکی هستند که اطرافیان تعریف میکنه
موقع از پریز کشیدن لباس شویی و بستن فلکه ی آب لباس شویی همین موضوع میاد یادم میوفته و باعث میشه دوبار چک کنم فلکه آب روفکر میکنم همین اتفاقات کوچیک روزانه باعث این رفتارم میشه
یا مثلا تا حالا شده که وقتی بطری آب رو گذاشتم داخل یخچال ، چون دربش رو خوب نبسته بودم داشته چکه میکرده و بعد که یکی دیگه یخچال رو باز کرده متوجه شدهحالا این جریان باعث میشه برای اینکه دوباره این اتفاق نیوفته محکم کاری کنم و سفت درشو بپیچونم ...
و همینطور تکرار توسط اطرافیان
مثلا وقتی روزسیزده بدر از خونه خارج میشدیم ، بابا پرسید خب حرکت کنیم ؟ چیزی که جا نذاشتین ؟ همه چیزو برداشتیم ؟یا بعده صحبته بابا ، مامان گفت چادر رو برداشتی ؟
این رفتارها احساس میکنم بیشتر به این اخلاقم دامن میزنهآیا اینا طبیعیه ؟ همه اینطوری هستند یعنی ؟
سلام آرام جان یعنی توام چند بار چک میکنی ؟
نه نسبت به شستشو اینطوری نیستم
بعضیا نسبت به تمیز بودن این شکلی هستند ، مثلا وقتی کاری میکنند زود دستشونو میشورن یا همیشه دستمال دستشونه
من اصلا اینطوری نیستم ، فقط در مورد چک کردن گاز ، بسته شدن در و ... از اینجور چیزا حساسم و دوبار چک میکنم
توو خانوادمون هم ، همون توضیحاتی که واسه مینوش نوشتم ، مثلا حرفای مامان یا بابا
مثلا وقتی میخوام برم جایی ، مامانم میگه وسایلتو برداشتی؟
شاغل که توو یه موسسه خصوصی کار میکنم ، اوقات بیکاریم هم تقریبا نصفه روزه
که اگه نامزدم شیفت نباشه و امتحان نداشته باشه میریم بیرون

علاقه مندی ها (Bookmarks)