خیلی ممنون السای عزیز.من باهاش حرف زدم خیلی آروم و ملایم حرف زدم بهش گفتم دوسش دارم و میخوام زندگی کنم گفتم کارهای پدر و مادرم رو تایید نمی کنم و اجازه نمی دم دخالت کنن ولی اون اصلا کوتاه نمیومد و شرط و شروط میذاشت میدونم من مقصر بودم ولی بخدا اونم تقصیر داشت خیلی لجباز و یکدنده است آدم مغروری هستش اصلا حاضر نیست کوتاه بیاد بعد خیلی هم مشکل مالی داره یعنی اگر ما کمکش نکنیم نمی تونه زندگیشو بچرخونه .پدر و مادرشم اصلا پشتش نیستن تو مسایل مالی البته اصلا یهش کمک نمی کنن ولی نمی دونم چرا انقدر هواشو نو داره ولی یه ذره هم هوای منو نداره با اینکه خیلی کمکش کردم ولی اصلا به چشمش نمیاد روز آخرم بخدا با وجود کمکهایی که بهش کردم با هاشم خوب بودم ولی باز کتکم زد مجبور شدم اینکار رو کردم ببینید من از اول هم باهاش شرط کردم شهرستان نمی رم قبول کرد بعد من زنش شدم وگرنه من اصلا قبول نمی کردم بهاش ازدواج کنم من نمیتونم برم شهرستان چون خودمو میشناسم و نمیتونم اونجا زندگی کنم حتی اگه مجبور باشم طلاق بگیرم من همه شرطاشو قبول کردم بجز شهرستا ن ولی اون میگفت هر جا دلم بخواد زندگی میکنم منم گفت پول ندارم و نمیتونم تهران زندگی کنم از خواهرم 3 میلیون قرض کردم شهرستان خونه گرفتم فکر کنید با 3 میلیون چه خونه ای گرفته من خودم اینجا درس خوندم و کار کردم تو خونه پدر و مادرم هیچ کم و کسری نداشتم پدرم از گل نازک تر بهم نگفته تا حالا چطوری برم با این شرایط زندگی کنم منم گفتم من نمی تونم اونجا بیام زندگی کنم گفتم پول پیش خونه رو که اونم مال خودم بود بهت میدم بیا اینجا خونه بگیریم و زندگی کنیم گفت نه با اون پولم نمیشه اونجا خونه گرفت دیگه مجبور شدم گفتم باشه پس میرم شکایت هامو پیگیری میکنم اونم گفت با من در نیفتید و من ال میکنم بل میکنم گوشی و قطع کرد فرداش دادگاه داشتم رفتم دنبال کارام دیروز بهش اس دادم گفتم دادگاه قرار داوری گذاشته 7 روز مهلت داری داورتو معرفی کنی اونم جوابمو نداد. دیگه راهی برام نذاشته میخوام بامشاورهای سایت صحبت کنم چطوری میتونم اشتراک بگیرم و باهاشون صحبت کتم میشه لطفا راهنماییم کنید.