ممنون زلال عزیزم
متشکرم. بله کاش همان جا اطلاع رسانی می شد .امیدوارم تدبیری اندیشیده شود و نحوه عضویت در سایت به خوبی نوشته شود. باز هم از آویژه ممنونم.
و یک پیشنهاد دیگر اینکه قسمت آموزش سایت و قسمت انتقادات و پیشنهادات به نظرم باید برای تمام کاربران آزاد شود. چون مثلا کاربری مثل من که در این مورد سوال دارد و می خواهد از هم تالاری ها بپرسد چون پررنگ نیست نمی تواند سوالش را بپرسد. و مجبور می شود سوالش را اینگونه طرح کند.و غالبا سوال بیشتر برای کاربران کمرنگ پیش می آید.وگرنه کاربران پررنگ که از هم می پرسند.
برای مثال این تاپیک: آموزش استفاده از تالار
مهرااد عزیزم متشکرم. چشم.نکات شما را در نظر می گیرم.
اما این حجم از ناراحتی من به تنهایی مربوط به این موضوع نیست. هرچند که در نحوه بیانم به خاطر همین قسمت ناراحتی زیادم مشاهده نمی شود(به نظر خودم). وفقط مشکلم را بیان کردم.خب از کجا اشکالم را می فهمیدم؟
اما بله من حجم ناراحتی بسیاری دارم که شروع آن نه از روز 23 فروردین بوده است. بلکه تکرار آن طی مدت 3 سال من را رنجانده. یعنی من 3 سال هست این مساله هر دفعه به نحوی منو آزرده کرده و اینکه واقعا در این موقعیت فعلی ام دوست ندارم مجددا شاهد همچین تکراری بشم.که متاسفانه احتمال تکرارش نزدیک هست.
و انتقادات و پیشنهاداتی که در این تاپیک از جانب دوستان و من بود به نظرم به جا بوده و فکر نمی کنم به ناراحتی من ربطی داشته باشد. و بیانش هم بد نبود.
باز هم متشکرم
- - - Updated - - -
دوستان با توجه به پیشنهاد دوستان خوبم زلال و آویژه فکر کنم این مساله حل شد.
ممنون از همگی ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)