نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
باز که فاصله نذاشتی !!

تو به سیاست داشتن همسرت کاری نداشته باش....تو راه درست رو برو.....

با همسرت پیش مشاور قبل از ازدواج رفتین؟

وقتی همسرت قهر میکنه، شما چه عکس العملی نشون میدی؟

از اول قهر میکرد؟شما هم باهاش قهر میکنی؟

من فکر میکنم همسرت حساس شده، حالا دلیل این حساسیت چیه و چرا این کارو میکنه......

انقدر زندگی رو پیچیده نکن خانومی/......ایشون پیغام داده شما هم جوابشو دادی......چه اشکال داره شما دوباره پیغام بدی مثلا یه اس ام اس عاشقانه بهش بدی؟

حتما باید انقدر زندگی مکانیکی باشه:: یک قدم من...یک قدم تو...یک قدم من...یک قدم تو......

چه اشکال داره بعضی جاها شما سه قدم برداری و همسرت یک قدم؟

ایشون همسرته...دوست پسرت که نیست.....چرا انقدر کینه ازش به دل میگیری؟
این اقا میخواد بشه پدر بچه تو.....میتونی ببخشیش اما از ذهنت پاک نمیشه ؟!

اینا نشونه های خوبی نیست......یعنی شما کینه میکنی و همین کینه ممکنه یکروز سر باز کنه و مثل غده چرکی بریزه بیرون....و اون موقع اتفاقی خوبی نمیفته....

وای مهسا جان !

بگیرم خودمو ریلکس یعنی چی اخه ؟!
اصلا بگیرم خودمو یعنی چی ؟

مطمئنی داری در مورد همسرت صحبت میکنی ؟! یا داری در مورد رقیبت حرف میزنی؟!
از همینجا میتونی سیاست رو شروع کنی......

ممنون از پاسخ تون .
ببخشید یادم شد فاصله بذارم عذرخواهم ...

من و همسرم قبل ازدواج پیش مشاور نرفتیم .

همسرم از چیزی ناراحت میشه مثل بچه ها قهر میکنه یعنی نه بهم نگاه میکنه نه هم کلامم میشه و در کل خودشو میگیره من هم کنجکاو میشم که چیشد یهو ناراحت شد . و اصلا به من دلیل ناراحتی شو نمیگه .
کینه به دل نمیگیرم اما خوب بعضی حرفها سنگینه .
لجبازی های همسرم داره منو کلافه میکنه مثلا الان لج کرده میگه چون اون شب بینمون بحث پیش اومد من مشهد نمیام . در حالی که شبی که بینمون بحث شد به من گفت میخوای بیا اینجا میخوای نیا .اما من لج نکردم باهاش که سریع تصمیم بگیرم که خوب منم نمیرم .

متاسفانه ما همیشه در حال بحث هستیم و هر دومون مشکل داریم دارم حس میکنم که اصلا نمیتونیم همو درک کنیم . حرف همو نمیفهمیم .

شما گفتید میتونم سیاست رو از اینجا شروع کنم یعنی چه کاری انجام بدم با سیاستم ؟