نوشته اصلی توسط
hvldk
شاید اشنا هستیم خبر نداریم:d
عضرخواهی میکنم بابت دیر جواب دادن چون در روز فقط 3 تا پست میتونم بدم! (محدودیت های این فروم! )
اره یه راهه سخته که ادم باید ازش عبور کنه و علارقم سختی هاش کلی برا ادم منفعت داره مثل یه داروی خیلی تلخ! ولی برا همه لازمه که این تجربه رو داشته باشن و خوب خوبیش اینه که ادم میدونه بالاخره یه جایی این حس تموم میشه و دیگه اثری از ناراحتی نمیمونه
خوب وارد شدن تو یه رابطه جدید هم یه راهشه من خودمم وقتی طرف ولم کرد کلا این راهو میشناختم ولی مشاور بهم گفت بهتره این کارو نکنی, گفت بزا اول ناراحتیت کامل بره خودتو پیدا کنی بیای به خودت بعد برو دنبال یکی دیگه بگرد, میگفت الان تو این حال ادم قدرت تصمیم گیری نداره و از رو احساس و فرار از حس تنهایی یکیو انتخاب میکنه که قطعا باز آخرش جدایی هست
منم پیشنهاد میکنم یه کم صبر کن بزا خودتو جمع و جور کنی و به خودت بیای بعد برو سراغ کس دیگه لاقل تا زمانی که حس ناراحتیت به یک دوم اوایل جدایی برسه صبر کن
مهشاد در باره انتظاراتی که از رابطه داری میخوام یه چیزیو بهت بگم اونم اینه که من فکر میکنم همچین رابطه ای شاید خیلی خوب باشه ولی فک میکنم اگه همچین رابطه ای داشته باشی تو طرفو ول میکنی! یعنی تو همینچین روابطی دختر همیشه پسرو ول میکنه دلیلشو نمیدونم ولی تجربه هام اینو میگن , پس دنبال رابطه ی ایده الت نباش دنبال رابطه ای باش که همیشه برات جذاب باشه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)