نقل قول نوشته اصلی توسط hvldk نمایش پست ها
المیرا نمیدونم حالا نقاط ضعفت چیه ولی اینطوری که تو تعریف کردی به نظرم زن خیلی خوبی هستی همچین دخترایی کم پیدا میشن (البته فقط نقاط قوتتو نوشتی )
در باره اختلافاتت ببین عزیز اینا چیزای ساده ای هستن که رفع میشه چیز حادی نیست به قول معروف نمک زندگیه ولی اون حرفی که شما زدی واقعا حرف بدی بوده و میتونه اعتماد هر شوهری رو صلب کنه
پیشنهادم اینه که اولا وقتتو پر کنی دوما خودت برو پیش مشاور باهاش حرف بزن بزا زندگیتو تو برنامه بندازه شوهرتم نیومد نیومد اشکال نداره ولی تو یاد میگیری چطوری شوهرتو راه بیاری
وقتتو پر کنی خیلی از این مشکلاتت حل میشه

- - - Updated - - -
سلام عزیزم، مرسی پاسخ دادی.
تو همون ماجرا رو به شوهرم گفتم تو این دو سال هر عیبی ازم دیدی بگو، میگه که حساسم، حالا لباسم یه کم چروک بود عب نداره ! حالا غذام سروقت آماده نبود ولش کن، زندگی من رو برنامست، من یه دانشگاه خوب درس میخونم و کتاب زیاد میخونم، میگه این قد کتاب خوندی همش تو کتاباتی، من سعی میکنم همه ی اصول یک زندگی خوب رو رعایت کنم، ولی همسرم مثلا اصلا اهل کتاب خوندن و این برنامه ها نیس، لباسش اتو نباشه میپوشه، خیلی تمیز نبود عب نداره، ولی واسه من مهمه، من به تمیزی زندگی اهمیت میدم.
مثلا یه روز قرار بود بریم بیرون با اقوام گفتن ساعت هفت همه اماده باشن؛ من راس هفت حاضر بودم ولی همه نه راه افتادن بعد شوهرم گفت ببین چقدر عجولی واستا هروقت در زدن حاضر شو، حالا بذار معطل بشن، چه عیبی داره !!!! کلا اخلاقامون متفاوته .
+ اینکه تصمیم گرفتم برم کلاس ورزشی .

نقل قول نوشته اصلی توسط مهتا 68 نمایش پست ها
سلام دوست خوبم ...
با مردها نبايد مادرانه برخورد كرد....
و ضمنا همونقدر كه احترام شما از بين رفته احترام اون هم از بين رفته (پيش مادر و پدر شما و خودش)چون حرف شما خيلي بد بوده
منم خواشتم عصبانیش کنم گفتم اصلا من کس دیگه رو قبلا دوس داشتم و الانم دارم ...
كينه به دلت راه نده..تو دعوا شيريني و شكلات پخش نمي كنن...ممكنه هر حرفي زده بشه ..دوسش داشته باش ..برو تو همين تالار بقيه پست ها رو بخون مشكل شما فقطبا كمي صبر و حوصله ومهرباني حل ميشه...
سلام و مرسی مهتای عزیز.
حرفتو قبول دارم، ولی میخوام زندگیم رو به بهتری باشه، جلوی بقیه گفت چرا زنگ زدی گفتی مامان بابام منظرند، خب بذار منتظر باشن، تو چرا به من میگی عجله کن !!!
اصلا باور کنید حرفاش واسم عجیبه، گیجم ....