love less عزیز حقیقتا امروزم حالم خیلی بهتره شما واقعا خوب و مفید راهنمایی کردین و واقعا راه حل همینه که گفتین.
در مورد اینکه جزئیات را توضیح دادم تو تاپیک قبلی خیلی سعی کردم کلی بگم ولی بدون گفتن کامل حقیقت فقط ابهام باقی میموند و کسی نمیتونست راهنمایی کنه.
همین که یک نفر اونم شما تونست شرایط را درک کنه خیلی خیلی واسم ارزش داشت.
در مورد بقیه خواستگارها من در مقطعی از زمان به بقیه هم فکر کردم اونم وقتی بود که به خاطر شواهدی که متاسفانه دروغین و ساختگی بود بهم ثابت شده بود این آقا با میل خودشون همه چیز را تموم کردن.که واقعا همیشه فکر میکنم باعث این قضیه چطور چنین نامردی در حق من کرد در حالی که بسیار ادعا داشت.
ولی الان شرایطم طوریه که ترجیح میدم گزینه صبر را انتخاب کنم و سعی کنم با مشکلات مدارا کنم و سخت نگیرم.واقعا الان نمیتونم روی خواستگار دیگه ای تمرکز کنم .
در مورد این سوال که ابتدا پرسیدید چطور مطمئنم با این آقا خوشبخت میشم دیدگاهم راستش عوض شده البته به این نتیجه رسیدم که در هیچ ازدواجی نمیتوان دنبال صرفا خوشبختی و اسایش بود.ما با بهترین آدم هم ازدواج کنیم مشکلات و سختی های خاص خودش را داره.پس فقط میتونیم تا حد ممکن اصول اصلی را رعایت کنیم و انتخاب عاقلانه داشته و بقیه را به خدا بسپاریم و انتظار مشکلات غیر قابل پیش بینی را هم داشته باشیم.ولی به جهت جوری انتخاب کنیم که بعدا پشیمون نشیم.
در مورد تعهد کاری و صداقت بله من هم چندین بار گفتم ولی اخلاقشون جوریه که نمیتونن این جور چیزا را تحمل کنن مخصوصا وقتی در ابعاد بزرگ اتفاق بیفته.
بازم صمیمانه از اینکه وقت گذاشتین ممنونم و بهترین ها را براتون آرزو میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)