سلام دوستان شرمنده من روز به نت دست رسی نداشتم ازبابت نظر لطف دوستان من بی نهایت تشکر میکنم در جواب دوستمان maryam123 باید عرض کنم شاید یه سری خوبی هایی داشته ان چیزی که مرا 16 سال نگه داشته خوبی هاش نبوده بلکه جبر واجبار بوده طرف ما مخصوصا خانواده ما انچه از بخچه در امد همان هست بستگی به شانس واقبالت دارد که هندوانه ای که خریدی ترش وشیرین یا سفید وقرمز باشد
ببین خواهر من . من ادم هرچند حساسی هستم ولی تو زندگی بیشتر بر پایه منطق زندگی می کنم بخدا اینقدر مشکل هست نمی دانم چه بگویم در طی این 16 سال من هر دلیل ومنطقی بخواهی صحبت کرده ام راه وچاه را نشانش داده ام خودم نرفته ام به سفر های زیارتی فرستاده ام برای خانواده اش کارهایی کرده ام که پسر خانواده انجام نمی دهد فقط بخاطر اینکه زمانی که می خواهد حرف نامربوطی بزند لااقل بگوید ای یارو فلان کار را برای من انجام داده بزار این حرف را نزنم که این امکان پذیر نیست یه مثال می زنم فقط حد واندازه درک وفهم همسر من دستتان بیاید کل خانواده یه نفر تو عمرشان از خانه وشهر خود بیرون نرفته باشد طرف را ببری سوار هواپیما بکنی که مثلا برای زیارت برود پارت اول هواپیمایی اسمان باشد که تر وتمییز است پارت برگشت یه هواپیمای معمولی فوکر باشد طرف داخل هواپیما بلند شود که اره این چه لگنی هست گرفتی وداخل هواپیما داد وبیداد کند شما در مورد این شخص چه نظری میدین یا وسط ظهر بیایی خانه ببینی کل چراغهای خانه روشن است وخواهر طرف خانه مان هست بگی خانم این چکاریه وسط ظهر این چراغها را خاموش کن بگه بزار باشه خواهرم میره هزار و یه حرف میزنه در صورتی که همان شب قبل در مورد اسراف بیش از 3 ساعت با دلیل ومنطق حرف زده باشی یه سئوال من از کل کاربرهای این سایت دارم خواهش میکنم راست وحسینی جواب دهید با توجه به اینکه اینجا اکثرا خانم هستند وظیفه یه زن خانه دار بدون توجه به صمیمیت و قهر و غیره در قبال شوهرش چی هست و وظیفه یه مرد بدون توجه به موارد گفته شده چی هست اگه این را مشخص کنید کمک بزرگی به من می نمایید تا مطالب خود را دسته بندی کنم شاید من تو ای 16 سال راه را اشتباه رفته ام شاید تمییز کردن خانه و پخت وپز خیاطی و.................. همه به عهد شوهر است وزن خوب ان هست که فقط در کار شوهر ومردانه نظر دهد حریم خصوصی شوهر را بشکند