سلام ازشما دوست عزیز بی نهایت متشکرم
ببین دوست عزیز این مثال هایی که بالا نوشتم مسائل پیش پا افتاده ای هستند که اینها را نوشتم که شما شخصیت خانم مرا تحلیل کنید ببینید خانم من عادت داره تو همه چیز زندگی دخالت کنه وحرف بزنه مثال من شاید از یه جایی رد بشوم ویه پیراهن دخترانه برای دخترم بخرم این را با هزاران امید وارزو شاید بخرم وبه خونه ببرم اولین چیزی که میگه این چیه به چه دردی میخوره عین مدل دهاتی ها هست در صورتی که ما خود تقریبا در ده زندگی می کنیم حتی در خرید نان یا گوشت یا هرچیزی که من بخرم به خانه ببرم نظر میده یه بار نشده که بادست پر (که همیشه دست پر به خانه میرم )بخانه میرم از دستم وسایل را بگیره وتشکر کنه اینا کلا در یه خانه ای بزرگ شده اند که بیماری روحی وعقده گرفته اند مثلا میگه برای خرید یه شلوار مثلا دخترانه بریم داخل یه مغازه که بشه علاوه بر شلوار چندین قلم جنس خواهد خرید همیشه هم تا برای خرید می خواهیم برویم من میگم که چیزی که می خوای لیست را به من بده دیگ داخل مغازه ای پول داری نداری همراهت هست ونیست اصلا این حرفها نیست این هم یه مثال دیگه هست برای شما خواهر عزیز که فکر نکنی اختلاف من بخاطر این چیزهاست شما راست می گین من ادم تندی هستم ولی این تندی حاصل ازدواج با این خانم هست من توقع خانم را بالا نبرده ام ایشان از همان روز اول با حالت بدهکاری به خانه من امدند کل این خرید ومسافرت وغیره فقط بخاطره ابروم بوده چون ما درمحل کوچکی زندگی میکنیم برای اینکه از درگیری
وبی ابروئی میترسم وقتی به یک خانم میگی زن باید حیا داشته باشد برگرده بهت بگه حیا کیلویی چند .شما چی میگین ؟ سه خواهر هستند که همه شوهراشون شاکی . فقط این را بگم که تو 16 سال همیشه من کوتاه اومدم همیشه به گناه عذر خواهی کرده ام تواین 16 سال یه بار این خانم عذر خواهی نکرده فقط به خاطر یه دختر یه ساله دارم تحمل می کنم ودیگه هیچ تحملی ندارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)