دوست عزيز من تحقيرت نكردم، كه چه بسا اگر كرده باشم در جايگاهى نيستم كه شما بغضت بگيره يا بهت بر بخوره، الان باز دوباره كامنتمو خوندم و متوجه جمله اى كه شما ازش تحقير برداشت كردى نشدم، با اين حال اگر ناراحتت كردم ازت معذرت ميخوام
خب من هم واقعا دلم به حال اون برادر سوخت كه واسه يه لقمه ناهار كمتر و بيشتر مراسم عقد خواهرش رو از دست داده، چون چيزى رو فداى مساله اى كرده كه تا آخر عمر حسرتش به دلش ميمونه و بهترين غذاهاى دنيا هم جايگاهش رو پر نمى كنه، همونطور كه حدس زدم صميميت خواهر و برادرى نداريد متاسفانه، ظاهرا هر سه باهم، شما اگر مى بينى هيچ رقمه نميتونى باهاشون ارتباط برقرار كنى لازم نيست خودتو مسئول رفتارها و زخم زبونهاشون بدونى يا بهشون خوبى بيش از حد كنى، به هر كس همون قدر احترام بذار و ارزش قائل شو كه خودش براى خودش و اطرافيانش قائله، خداروشكر همسر خوبى نصيبت شده، سعى كن از تنش هاى پيش اومده فاصله بگيرى و كاملا نسبت به كارها و رفتارهاشون خنثى باشى، نه خوبى بيش از حد انجام بده و نه از درون بشكن و نابود شو، با همسرت خوش باش، و اين روزهارو به خاطر رفتارهاى نامعقول و بيمارگونه ى بقيه (حتى خواهر و برادرت) خراب نكن

علاقه مندی ها (Bookmarks)