دوست عزیز همونطور که maryam123 فرمودند وظیفه زن شرعا و قانونا خانه داری نیست و وظیفه ایشون فقط فقط فقط بازم تاکید میکنم تا مجددا سوال نفرمائید فقط حق نزدیکی و بقای نسل مرد از طریق تولد فرزند می باشد حتی در مورد نگهداری از کودک نیز ایشان هیچگونه وظیفه ای ندارد و صرفا غریزه مادری او را مکلف به اینکار می کند پــــــــــــــــــــــــ ـــس اگر احیانا جنابعالی که بنده ملاحظه کردم در قبال هر کدام از "هاااااااای" دوستان یک "هوووووی" داشتین جسارت نباشه گفتم اگر احیانا همسرتون رو با خدمتکار منزلتون یکی میدونید باید عرض کنم ایشون هیچگونه مسئولیتی در قبال کار منزل ندارن و صرفا بخاطر عرف و علاقه به شما و زندگیش هست که اینکار رو انجام میدن .... همچنین در مورد واژه بیسواد که هر یک خط در میون نثار همسرتون میکنید باید به اطلاع شما برسونم که شخصیت - سواد - فرهنگ و تقوی هیچ شخصی با سطح مدرک تحصیلیش سنجیده نمیشه چه بسا مردان و زنانی رو دیدم که سواد مدرسه ای ندارن و خیلی بیشتر از یک استاد دانشگاه علم و حرف برای گفتن دارن لطفا لطفا دائما فوق دیپلمتون رو توی هر مشاجره ای به رخ همسرتون نکشید ... شما همون شخصی هستید که روز اول ایشون رو با این شرایط پذیرفتین حالا چی شده که دیگه نمیپسندینش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک همسر خوب حامی و پشتیبان همسرشه نه اینکه به جای پشتیبانی بیاد پشت سرش حرف بزنه بهتر بود برای گفتن مقصودتون از الفاظ بهتری استفاده میکردین به هر حال به قول mahsa21 عزیز زن و شوهر ائینه همدیگه هستن و خیلی از اخلاقها و نگرش ها رو پس از مدتی از هم یاد میگیرند بهتره بگردین ببینید کدوم یکی از خصوصیات خودتون رو به همسرتون انتقال دادین
معذرت میخوام که رک صحبت کردم مطمئن باشید اگر برادر خودمم یه روز در قبال هر حرف و نصیحت دیگران یه جوابی مثل "شما درست میگید اما " ... " این قبول اما " ... "شاید اما " ... تحویل ما بده به همین قطعیت جلوش می ایستم چون دوسش دارم و میخوام بیدارش کنم ... میخوام تغییر کنه نمیخوام فقط درد دل کنه ... میخوام دست از دلیل تراشی و بهونه گیری و غرغرغرغرغر برداره ... بازم معذرت
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)