مرتضی جان سلام
رهنمایی های مناسب تا این لحظه دریافت کردی ....و چند نکته تکراری
مرتضی جان سعی نکن به زندگی برگردی بعد تغییر کنی ........اول تغییر کن بعد برگرد ....این موضوع تو برگشت خیلی مهمه ...
گفتم بهت همسرت باید تغییرات شما رو باور کنه .....لمس کنه .....
سوال اگه خانمت مثلا اشتباهی کرد ...چگونه بر رفتار خودت کنترل داری ؟؟؟؟؟؟؟ تضمینی هست رفتارهای گذشته رو نا خواسته تکرار نکنی .....؟؟؟؟؟؟؟؟
تو انجمن مهارت ها شخصیت خودتو پیدا کن .. ببین به چه شخصیتی نزدیک تری ...معایبو اصلاح کن .....ریشه ای..سعی کن در مواجه با ناملایمات زندگی رفتار صحیح تری از خودت بروز بدی ......این مهمه .........
اگه برات امکان داره از مدیر کمک بگیر .....
با خودت نگو میدونم ایرادم چیه و اشتباهاتم کجا بوده ...... مطالعه کن و اصولی خودسازی کن ......
من تلاش تورو در باز گشت به زندگی تحسین میکنم و میدونم مثل خواهرم سوده و برادرم روزبه تاپیک شماهم در مجموع ختم به خیر خواهد شد ............
در حین اصلاح الگو رفتاری با قدم های درست و صحیح به مادر فرزندت نزدیک تر شو ...البته طوریکه دل زدگی ایجاد نکنی ...
سعی کن از یه نفر سوم ترجیحا خانم استفاده کنی ....بحث نی نامه مهمه
حرف اخر .... باید صبور باشی خیلی ....... چون زمان میبره ......
خواهرم سوده به زودی میاد...تو در این فاصله خودسازی شروع کن ....تا ضمینه رو برای زندگی مشترک بدون بازگشت فراهم کرده باشی ..........
من تالار ترک میکنم امروز..... پستو خداحافظی در انجمن 40 شب خواهم زد .....برام لازمه ....
پیشاپیش تولد جدید زندگی تو بهت تبریک میگم........
عیدت مبارک ...بدرووووود![]()

...تو در این فاصله خودسازی شروع کن ....تا ضمینه رو برای زندگی مشترک بدون بازگشت فراهم کرده باشی .......... 

علاقه مندی ها (Bookmarks)