سلام دوست عزیز
اول یه شعر برات بگم خوب فکر کن
هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشتر اش میدهند
اما مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش که خدا هیچکس رو حتی یک لحظه رها نمیکنه و عاشق بنده هاشه . شما قطعا تو زندگیت گناه کردی اما آیا بقیه گناهت رو دیدن؟ آیا نمیتونستن ببینن و خدا نخواسته؟ خدا اگه بخواد به راحتی مثل آب خوردن میتونه آبروت رو ببره و تمام زندگیت رو نابود کنه یا اصلا چرا راه دور بریم میتونه بگه نباش و از کل صفحه روزگار محو بشی اما تا حالا فکر کردی چرا اینکارها رو نمیکنه و برعکس آبروت رو حفظ میکنه و از جاهایی که فکرش رو هم نمیکنی کمکت میکنه ؟ من بهت میگم چون خدا عاشق بنده اش هست تو این شک نکن
بذار یه حقیقت جالب که برای خودم خیلی جالب بود (از روایات و احادیث برداشت شده) رو برات بگم:
میگن تو روز قیامت که هیچکس هیچکس رو نمیشناسه و همه سرشون به کار خودشونه و خدا داره به اعمال رسیدگی میکنه عده ای جهنمی میشن و وقتی این آدم جهنمی را دارن میبرن سمت جهنم برمیگرده و سمت خدا نگاه میکنه خدا بهش میگه چیه؟ چرا نگاه میکنی؟ میگه خدایا فکر میکردم شما آخرش منو میبخشی و با هم حسن ذن به خدا ، خدا دستور میده که سرنوشت رو از جهنم به بهشت تبدیل کنن!!! باورت میشه خدایی؟؟؟ من خودم باورم نمیشد اول ولی حقیقته!! در جایی که خدا همه چی رو با عدلش بررسی کرده و مو رو از ماست کشیده با همین جمله کلا همه چی رو بیخیال میشه! به نظر خودت آیا این به جز عشق و محبت خدا میتونه باشه؟
یا بذار یه داستان دیگه برات بگم از پیامبر که تجلی خدا روی زمین هست و اگر میخوای اخلاق خدا رو ببینی سیره نبوی رو بخون اما این داستان خیلی جالبه :
میگن یه عذابی بوده که هر روز ظهر یا عصر بر شیطان نازل میشده و خیلی دردناک بوده شیطان میره پیش پیامبر(ص) و به ایشون میگه مگه نمیگن شما رحمت للعالمینی؟ پیامبر(ص) میفرمایند : بله و شیطان میگه پس از خدا بخواه که این عذاب رو از من برداره و پیامبر دعا میکنه و عذاب برداشته میشه! خدا عذابی از شیطان رو به واسطه درخواست یه انسان کامل برداشت! حالا خدایی که ما انسان ها و سرورمون پیامبر و ائمه رو اینقدر دوست داره میتونه نعوذ باالله بد باشه؟؟!!
اما اگر میخوای خدا رو تو بند بند وجودت و زندگی ات حس کنی چند تا توصیه میکنم :
1- نماز اول وقت ، نماز اول وقت و نماز اول وقت
2- توصل به ائمه
3- قرائت قرآن
4- بهبود اخلاق
اینکارها رو بکن و از خدا بخواه کمکت کنه ببین چی میشه ! اگر حتی در راه رفتن هم کمکت نکرد! چه برسه به زندگی!
خلاصه بگم خدا خیلی مهربونه ولی هرکسی رو یه جور با توجه به ظرفیتش امتحان میکنه
شخص پیشنهاد میکنم این مجموعه یازده تایی سخنرانی استاد پناهیان با موضوع "چگونه امتحان میشویم" که در محرم انجام شده رو دانلود کن :
صوت | چگونه امتحان می شویم؟ :: بیان معنوی - ناشر آثار استاد پناهیان

علاقه مندی ها (Bookmarks)