سلام خیال جان
نگران نباش... ان شاالله همه چیز درست میشه... ان شاالله از همین فرصت برای درست کردن آینده ات استفاده می کنی...
ببین خواهر شما شخصیت والد قوی دارند. در مقابل این نوع شخصیت باید حالت بالغ حرف بزنی. حالت منفعل و والد هر دو نتیجه عکس می ده و تنشهاتون بیشتر میشه...
تو قبلا با حالت منفعل بودی الان یه مرتبه با حالت والد باهاش برخورد کردی این بدتر می کنه اوضاع را...
لطفا امروز لینک زیر را با دقت گوش کن تا لحن صحبت کردن به صورت بالغ و اینکه چگونه از کودک درونت در مقابل خواهرت محافظت کنی و او را تو فاز منطقی بیاری یاد بگیری...
البته بعدا بیشتر صحبت می کنیم. فعلا تا امشب این لینک را گوش بده! تا بعدا حرفهای منو بهتر بفهمی...
http://radio.shabanali.com/neg19.mp3
در ضمن لینک تاپیکم را برات می ذارم. اواخرش را بخون.
احساس ترس و عذاب وجدان برای راه دادن خواستگار + با معیار ایمان در ازدواج چه کنم؟ و برخی سوالاتم
من می خوام تو پستهای بعدیم راجع به مشکل حل کردن سختگیری پدرم مفصل تر حرف بزنم و راهکارهای جناب مدیر را بگم.شاید برای بقیه هم مفید باشه. نگران نباش مشکلت با بهره گیری از یه سری سیاستها قابل حله...
همین که سد حالت انفعالت را شکستی خودش اولین قدم بزرگ بوده. باز هم بهت سر می زنم و سعی کن تاپیکم را پیگیری کنی... چون سعی می کنم طوری بنویسم که برای همه مفید باشه.
موفق باشی دوستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)