سلام... واقعا خوشحال شدم از این تاپیک خوب شما و امیدوارم که سایر خانم ها هم بیان نظر بدند...
اما دوست محترم بر خلاف نظر دوست محترممون خانم دختر بی خیال من مخالفم که تماس نگیرید(البته شاید من اشتباه می کنم امیدوارم در نهایت به یک تصمیم درستی برسم لااقل اگه اشتباه می کنم قانع شم)... ببنید همه ی دخترا که ممکن نیست از شما خوششون نیاد یا ظاهر شما به دل اونا نشینه و. ممکنه اتفاقا اونا خوششون بیاد و منتظر تماس شما باشند و...
من خودم از خواستگارهایی که می رفتند پشت سرشون رو نگاه نمی کردند متنفر بودم(برای اشنایانم میگم که دیدم چون خودم که پسرم)...
به نظر من اگه جواب شما منفی هستش بهتره که زودتر خانواده دختر خانم تکیلفشون روشن بشه...شاید دختر خانم در ان واحد دو خواستگار خوب دیگه هم داشته باشه نظرش با شما باشه و اگه شما سریع تر تکلیفشو مشخص کنید اونا هم زودتر وبهتر راجب بقیه خواستگارهاشون تصمیم بگیرند...
من پیشنهاد می کنم باهاشون تماس بگیرید که
حالت اول دختر خانم هم جوابشون منفی هست که کلی خوشحال میشند (اخه من توی تاپیک یکی از خانم های سایت دیدم که جوابشون به یکی از خواستگارهاشون بعد چند جلسه دیدار منفی بود بعدش وقتی طرف زنگ زده بود و گفته بود پسر ما هم منصرف شده کلی خوشحال شده بودند و عذاب وجدان دیگه نداشتند)
حالت دوم جواب دختر خحانم هم منفی نباشه این طوری دیگه تکلیفشون مشخص میشه...البته بگم اکثرا دخترها هم خواستگار های اولشون خیلی منتظر جواب هستند اگه خوششون بیاد و.. و گر نه واسه اونا هم عادی میشه چون خیلی پسر ها که از دختری خوشون نمیاد میرند پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنند متاسفانه
اما توجه کنید برای این که اعتماد به نفس دختر خانم نیاد پایین خواهش میکنم
همون هم که خودتون بسیار فهیم هستید... نه دنبال عیب تراشی باشید... و نه این که واغقعا اگه دختر عیبی داشت(شادی از نظر شما) لزومی نداره بگید حقیقتو...بلکه از محاسن دختر خانم بگید تا اعتماد به نفسشون هم زیاد شه... در نهایت بگید پسر ما لیاقت دختر شما رو نداره و برای دخترتون ارزوی خوشبختی داریم.
( متاسفانه بعضی ها این قدر کم فرهنگ هستند مثلا پسره اصلا بنا یه یکی دلیلی دیگه از دختره خوشش نمیاد می گرده می بینه مثلا طرف قدش یکم کوتاه همونو علم یزید می کنه و می گه چون دختر شما قدش کوتاهه پسر ما نپسندیده و...)

علاقه مندی ها (Bookmarks)