نقل قول نوشته اصلی توسط omidvaar نمایش پست ها
فکر میکنم ببخشید میخواهی ملکه زیبایی جمع باشی وگرنه اسایشتو به زیباتر بودن یا کمتر توجه قرار گرفتن از طرف کسی ترجیح میدادی،خواننده ای که یکساعت بعد نیست و تورو نمیشناسه و اغلب هم زن وبچه دارن،باز ببخش منظور بدی ندارم و میدونم شما هم نداشتی.میخوام تامل بیشتری داشته باشی

خیلی خیلی خیلی باید روی عزت نفس یا اعتماد به نفست کار کنی و مشکل احساستو نمیدونم

فدایی یار شما نمیدونید من چقدر عینک عوض کردمتابه صورتم بخوره ولی همیشه یه ناامیدی بود برام.ولی بهرحال خیلی جاهایی که مجبورم میزنم اما با عذاب

امیدوار بخدا میخوام اسایشمو اولیت بگزارم اما نمیتونم،من از حرفتون ناراحت نشدم و درسته واسه یه نفر که دیدم مثلا خواننده ای که اتفاقی اومده برای ما خونده و به قول شما متاهل هیچ فکری ندارم،هیچوقت هم نداشتم توی زندگیم حتی برای مجرداش، اما نمیتونم خب شاید دوسشون دارم به این معنی که برام مهمند،میخوام اونها هم بهم توجه کنند
میخوام به اسایشم اولویت بدم ولی نمیتونم،اینو نگفتم که اون شب جند دقیقه کوتاه عینکمو زدم ولی بعدش بهیچوجه خودمو نتونستم راضی کنم که عینک بزنم حالا حتی اگه درست نبینم چی به چیه و نفهمم مردم بای چی دارن ذوق میکنن بعد توی ویدیو ببینم بخاطر حرکات جالب خواننده است.مساله اون نیس مساله اینه که من همیشه همینجوریم