به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    خانمی من درکت میکنم اینجا باید یاد بگیری از حرف دیگران ناراحت نشی خوشحالم که اونقدر فهم داری که میفهمی دیگران برای کمک بهت هرراهی رو انتخاب میکنند خواهرگلم اول امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی اینجا کمتر کسی طلاق رو بهت پیشنهاد میده ویا راه های راضی کردنش به طلاق پس بهتره یه تصمیم بگیری امشب رو وفردا فکر کن وجواب این سوال بده تو دوراه داری
    ۱:طلاق میخوای ودمبال روشی برای رسیدن به جدایی هستی
    ۲:میخوای هرطور شده زندگیت خوب کنی وارامش پیدا کنی درکنار شوهرت
    من میدونم واصلا نمیگم خوشی زده زیر دلت میفهمم شرایطت سخته ودمبال ارامشی اما نگاه کن که این ارامش رو از کدومیک از دوراه بالا میخوای بدست بیاری برای راه اول بهتر پیش یک وکیل ویک مشاور حضوری بری تا راهای راضی کردن شوهرت به طلاق بگه اما برای دومی باید عزمتو جزم کنی میفهمم رویاهایی داشتی والان حس میکنی تویه مسیر غریبه ای اومدی بهتره اینو به خودت بگی که کاریه که شده وتو هرگز هرگز هرگز به اون زمان برنمیگردی
    عزیزم خدا در قران گفته
    چه بسیار چیزهایی که برای شما خوشیایند اما به
    ضرر شماست وچه بسیار چیزهایی که براتون ناخوشیانده اما در اون نفعی براتون هست ومطمین باش خداوند بهترین سرنوشت رو برات رقم زده واصلا نمیشه گفت که اره اگه تو توی مسیر رویاهات رفته بودی الان خوشبخت بودی
    عزیزم خیلی حرفای بیشتری میتونستم برات بگم اما احتیاجه که جواب اون سوال رو بدی خیلی دقیق ومسمم تویه زن ۲۸ساله ای ومیتونی خوشبختی جوری متفاوت از رویاهات لمس کنی شاید تا الان همچی خارج از دست تو بوده الان وقتشه یه راه انتخاب کن با دقت انتخاب کن واز صمیم قلبت باورش کن درست ونادرست نمیکنم این زندگی تو وحق توهست مطمینم هرتصمیمی با فکر واز عمق وجودت بگیری درسته حتی اگه راه اول باشه پس نیاز نیست دومی انتخاب کنی نیازه که حرف دلت حرف عقلت وحرف احساست گوش کنی وبه من جواب بدی در ضمن یه چیز خیلی مهم بگم ببین اینجا رفتار همه بازخورد رفتار خودت بهتره لجباز نباشی عزیزم با ارامش رفتار کن تا شخصیتت مشخص بشه با دعوا کردن به جایی نمیرسیم خانوم گل اگر همه بهت چیزی میگند بخاطر اینکه فکرمیکنن زندگیت پتانسیل بالایی برای عالی شدن داره اما من میگم اول یکی از راه های بالارو انتخاب کن تا بعد نزار تاپیکت حالت بحث بگیره

2. 2 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

واحد (پنجشنبه 21 خرداد 94), بنیتا20 (چهارشنبه 20 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)