به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    بنیتا قرار شد انقدر مغرورانه صحبت نکنی وکسی رو به مبارزه دعوت نکنی واینو بدون توهین به دیگران شعورشون وعقایدشون اصلا نشانه این نیست که شما فرد بهتری هستین الان پستت رو توی تاپیک zzzzدیدم توهم همونطور حتی بدتر رفتار میکنی با پایین کشیدن بقیه وکم ارزش جلوه دادنشون تو با ارزش نمیشی من قبول دارم وخوشحالم برات که مهارت های همسرداری رو بلدی وبه فهمی رسیدی که یک مردرو درک میکنی اما چرا فکر میکنی کسی که مشکل داره حتما خودش یه ایرادی داشته اگر کسی توی تصادف نقص عضو بشه تو سریع میگی اره یه گناهی کرده اینجوری شده؟ عزیزم اگر زندگیت شیرینه اگر ارومه اگر کتک نخوردی وحرف بد وتوهین نخوردی و....کمیش بخاطر مهارتهای تو در شوهر داری واینکه خیلی روی رفتارت شوهرت حساس نبودی اره شاید سفید شدن موهای اسمان ابی افتخار نیست اما به نظرم من یک تار اون موها خیلییییییی مقدسه یانگرانی های ماندگار راسته میگن سواره از حال پیاده خبر نداره تو نمیتونی اونارو درک کنی چون تا حالا نچشیدی چون شوهرت از گل کمتر بهت نگفته چون نمیفهمی وقتی همه کار میکنی تا بتونی پدر بچه هات رو نگه داری ونزاری خانم های بیرون دلشو ببرن یعنی چی من برات احترام زیادی قایلم اما این حق رو بهت نمیدم که بخوای اونارو مورد توهین قرار بدی چون اونا قوی ترین
    زنایی هستن که من دیدم وبرعکس تو افتخار میکنم همچین زنی توی ایران هست منکر خوبیات نمیشوم اما یه حرفی حقیقتا بهت بگم که شیرینی زندگیت وارامشش ۹۰درصد بخاطر شوهرته تو نمیفهمی یک مرد تا چه حد میتونه پست بشه کثیف بشه مطمین باش اگر شوهرت این صبوری واین سلامت اخلاقی رو نداشت الان اصلا این حرفارو نمیزدی زنی که شوهرش ده شب میاد خونه وگوشیش دستشه واصلا زن مجال دلبری نداره دوتا بچه رو دستشه وباید خودش تنها به وضعشون برسه زنی که خیانت شوهرش میبینه ولی اینجا بهش میگن بخند بخند بخند ومجبوره بغضش وقورت بده حق ابراز ناراحتی نداره اره شاید توی ارمانای تو این زندگی نیست وطلاق بهتره اما مطمین باش هیچ زنی ذلت دوست نداره اگه دارند زندگی میکنند بدون بین بد وبدتر بد رو انتخاب کردند تو بچه نداری ازادی تحصیل کرده ای وخانواده مناسبی داری وحتی یک صدم ثانیه مشغله های این زنارو نداری امیدوارم هیچوقت سرت نیاد اما ارزو دارم برای یک روز فقط احساسش کنی بنیتا قبل از پست جدید زدن تحقیر کردن وایراد گرفتن ونیش زدن با زبون تیز بدون اینکه جا فضای مجازی اما ادما واقعین دلشون واقعا میشکنه وواقعا ناراحتیشون زندگیت رو برباد میده اونقدر که حتی نتونی یه تاپیک بزنی بجای گار گرفتن جبهه گیری وحمله کردن کمی فکر کن وحرفات رو بسنج شاید زبون نیش داری که شما داری رو همه نداشته باشن اما همه حرفای سوز دار بلدن واگه بهت نمیگن شخصیت خودشونو بروز میدن بهت پیشنهاد میکنه مشاوره حضوری بری چون این تالار درگیری های ذهنیت بدتر میکنه وخوشحالم که این تالار شاید باعث شده قدر شوهرت بدونی
    چون واقعا بهش نیاز داری قانونی داریم به اسم قانون جنگل که میگه قوی پیروزه وضعیف بازنده اینجا جنگل نیست عزیزم وتوهین به دیگران نه تورو قوی میکنه نه پیروز

2. 3 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

Somebody20 (چهارشنبه 27 خرداد 94), به دنبال خوشبختی (یکشنبه 24 خرداد 94), شادمانه (دوشنبه 25 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)