با سلام همکار همسر من 195 سانت هستش وهمسرشون 170 وقتی کنار همدیگه میبینمشون میگم چرا اینقدر خانمه کوتاست در صورتی که 170 خیلی هم قد مناسبی هست قبلنا که مجرد بودم بیرون که میرم بعضی زوجها میدیدم واقعا بهم نمیان چون اکثرا آقا 20 یا25 سانت بلندتر هست یا اینکه آقا فقط 4 سانت بلندتر از خانمش بود به خودم میگفتم مگه آقا یا این خانم قبل ازدواج همدیگرو ندیددن مثل دختر عمم که همسرش دقیق 3سانت بلندتره بهش گفتم مگه کوری و خیلی سرزنشش کردم خودمم خواستگار قد بلند فقط قبول میکردم تا اینکه با یکی از همون خواستگارها ازدواج کردم الان همسرم 185 هستن ومن165اوایل ازدواج وقتی با هه راه میرفتیم همسرم میگفت تو چرا اینقدر کوتاهی؟ با توجه به اینکه من الان متوجه شدم که واقعا زندگی و آرامش با یه همسر با مسئولیت و با درک و وصادق و وفادار خیلی بهتره تا با یه آدم قد بلندی که شاید هیچشناختی از مثلا وفاداری نبرده باشه میتونم احساس کنم که دختر عمم با گذشت 2 سال هنوز داره از زندگیش لذت میبره چقدررررر از زندگیو همسرش راضیه که اینقدر خوبه که به خود واقعیش میشه تکیه کرد و افتخار کرد جلوی همه، و به این فکر می افتم که شاید اگه منم به خود شخصیت خواستگارام بیشتر تمرکز میکردم نه به قد الان خیلی خوشبخت تر بودم به هرحال بیشتر فکر کن اگه واقعا مورد خوبیه از دسش نده

علاقه مندی ها (Bookmarks)