سلام عزیزم اختلاف قد شما خیلیم خوبه بیشتر از این زیاده وکمترش نامناسب ,شما خداتون شکر کنین که همچین گزینه کاملا ایده ال جلو راهتون قرار گرفته سعی کنین این افکار از خودتون دور کنین و به بخت خودتون به اصطلاح لگد نزنین من احساس میکنم اینی که شما دچارشین وسوسه های شیطانه همونطور که میدونی شیطان صلاح ادم نمیخاد وسعی میکنه از راه درست منحرفمون کنه شما ی مدت سوره ناس وفلق همیشه زمزمه کنین ببین چطور میشه اگه افکارت برطرف شد که مطمین باش کار شیطان بوده در غیر اینصورت بیشتر فک کن شاید خواست خداست که بیشتر فک کنی!!!
شما چون مشکلی با قدش واندامش نداری فک نمیکنم مشکل خاصی برات پیش بیاد اما من قد خیلی برام مهمه یعنی دوست دارم همسرم حداقل ۱۰سانت ازم بلندتر باشه مشکل من تنوع طلبی احتمالی در اینده واینا نیست اما اینطوری احساس بهتری دارم واعتماد بنفسم بیشتره و حس میکنم اقتدار طرفم بیشتره قد من ۱۶۵هست و الان ی خواستگار با شرایط خوب دارم اما ۱۷۰هست و واقعا موندم چکار کنم من اصلا اون اقا وخانوادشو نمیشناسم وفقط ی جلسه با هم حرف زدیم که چیز زیادی از شخصیتش گیرم نیومد بهشون جواب منفی دادم اما بعد از ۴ماه دوباره اومدن خواستگاری والان مرددم همیشه ارزوم بود شوهرم قدش بلند باشه و هیچوقت تو تخیلات وارزوهام شوهر قد کوتاه دوست نداشتم از طرفی خانوادگی قدمون بلنده و من کوتاه خانواده به حساب میان میترسم تو خانوادم بیاد احساس کمبود داشته باشم میگین چکار کنم؟؟؟خواهش هر کسی میتونه راهنماییم کنه اجرش با خدا