اسمس میدم گاهی خیلی دیر جواب میده بهش میگم کار دازی بگو بهم بهانه های واهی میاره چند روز پیش از روی کلافگی یهو پشت گوشی بمن گفت دوست دختر دارم رفتم اونو ببینم , خدایا چرا ما زنا انقدر حساسیم ... من چند روز دیگه علاقم مرده نمیدونمم چکار کنم...:
تشکرشده 2 در 2 پست
اسمس میدم گاهی خیلی دیر جواب میده بهش میگم کار دازی بگو بهم بهانه های واهی میاره چند روز پیش از روی کلافگی یهو پشت گوشی بمن گفت دوست دختر دارم رفتم اونو ببینم , خدایا چرا ما زنا انقدر حساسیم ... من چند روز دیگه علاقم مرده نمیدونمم چکار کنم...:
رفتگر (چهارشنبه 03 تیر 94)
تشکرشده 52 در 28 پست
سلام دوست عزیز من تا بحال برای کسی نظر نذاشتم ولی وقتی صحبتهای شمارو شنیدم خواستم تجربه خودم رو در اختیارتون بذارم من هم همسر سابقم مثل نامزد شما تا حرفی بر خلاف میلش میزدم چنان سیلی بهم میزد که برق از سرم میپرید جای دستاش تا چند روز روی صورتم بود منم مثل شما دوران نامزدی گفتم عیب نداره بخاطر ابروم بخاطر حرف مردم گفتم عیب نداره برم باهاش زندگی کنم درست میشه ولی نشد روز به روز بدتر بدتر شد منم فقط بخاطر مردم باهاش عروسی کردم با یه آدم عوضی منم مثل شما ازش میترسیدم تا دوسش داشته باشم محدودم کرده بود مثل چی ازش میترسیدم از کتکاش حالا چی شد بعد از 2 سال طلاق گرفتم الان میگم کاش همون دوران نامزدی طلاق میگرفتم عزیزم انقدر به حرف مردم اهمیت نده منم همین اشتاه رو کردم .مگه اون مردم وقتی تو داری کتک میخوری میان کمکت که تو بخاطر حرفشون بخوای زندگیتو جونیتو نابود کنی کاری نکن بعدا پشیمون بشی من نمیگم جدا بشید ولی بخاطر حرف مردم هم کوتاه نیاید و از حقتون نگذرید و نذارید کسی آسیبی بهتون برسونه بازم تصمیم با خودته عزیزم.
abi.bikaran (جمعه 05 تیر 94), افسونگر (جمعه 05 تیر 94), بابک 1369 (چهارشنبه 03 تیر 94), رفتگر (چهارشنبه 03 تیر 94)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)