به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 23:11]
    سطح
    7
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    سلام علی اقا.یه لحظه احساس کردم این نوشته رو داداش خودم نوشته,البته با این فرق که داداش من مشکلشو تقصیر دیگری ننداخت,هر چند شاید همه ی ما تو مشکلاتش مقصر بودیم.داداش من الان ارشد مهندسی مکانیک میخونه و تو نیروگاه شهرمون استخدام شده و وضعش خوبه,البته هنوزم کمی لکنت داره ولی میگه تا خواستگاری و زن گرفتنش باید اونم برطرف کنه.گیرم همه ی دنیا تو مشکلاتت مقصر باشن.مگه مشکلت حل میشه داداش گلم.خب واسه این که دلت خنک بشه واگذارشون کن به خدا,ولی خودت یه یا علی بگو و یه حرکتی به خودت بده.داداشم میگفت چون من وسواس دارم و لکنت دارم و کلی مشکل دیگه,پس باید تلاش کنم تا نقاط قوتمو بیشتر کنم تا از بقیه عقب نمونم.ولی تو به جای اینکه بلند شی مشکلتو خودت با توکل به خدا حل کنی داری اطرافیانتو فحش میدی وخودت خودارضایی میکنی.واقعا به نظرت این وسط کی ضرر میکنه؟

- - - Updated - - -

به جای اینکه مشکلتو حل کنی داری بیشتر میکنی.در اولین فرصت برو تو سایت عوارض خودارضایی رو سرچ کن بعد ببین بازم میخوای ادامه بدی,خوانوادت ادمای بدی بودن که تورو به این روز انداختن,ولی تو خودت از اونا بدتری که داری خودتو بدبخت تر میکنی,عزیزم ناراحت نشو که دارم تند حرف میزنم فکر کن خواهرتم,دلم برات میسوزه,فردا پدر و مادرت خدای ناکرده سرشونو میزارن زمین و اون داداشت که میگی بدذاته هم زن میگیره و بچه دار میشه و بچه هاشم به عموی عاجزشون میخندن و مسخرش میکنن,اینو میخوای؟تو فردا قراره ازدواج کنی,با این شرایط هیچکس بهت زن نمیده اگرم بده,بعدا با زنتم به خواطر وسواست دچار مشکل میشی,به خصوص در روابط زناشوییتون.به جای اینکه به فکر چاره باشی,داری پدر و مادر و برادرتو نفرین میکنی؟که چی بشه؟لکنتت خوب میشه؟یا وسواست برطرف میشه؟

- - - Updated - - -

واسه وسواست,یه راه حل میگم,ولی اگه غیرت داری به خاطر زن و بچه های اییندت عملی کن,به خاطر اینکه سیلی محکمی بزنی تو دهنککسایی که مسخرت کردن عملی کن,چون تا وسواس و استرست از تمیز بودن از بین نره نمیتونی لکنتتو بر طرف کنی,اگه اشتباه نکرده باشم گفتی سربازی.از امروز ظرف غذاتو بده دوستت که اول چند قاشق از غذاتو بخوره بعد بگیر با همون قاشق خودت بخور.فقط حواست باشه دوستی که انتخاب میکنی سرماخوردگی نداشته باشه.لیوان ابتو بده یکم بخوره بعد تو بخور.تو زمین که داری راه میری به زمین نگاه نکن,اگرم کردی هر جا کثیفی باشه پاتو بزار روش و رد شو و خودتو به بیخیالی بزن.پتویی که موقع خواب میکشی روت با دوستت عوض کن.شاید خیلیا بگن این کارا بهداشتی نیست,اره اما واسه کسی که وسواس داره باید خط قرمز ها شکسته بشه تا به اوضاع عادت کنه.قول میدم اگه یه هفته اینکارارو بکنی مشکلت حل میشه.فقط مقاومت نکن.وقتی هم یکی حرف میزنه به حرفاش عمیق گوش بده تا ذهنت فرصت نکنه به دهن و دندوناش تمرکز کنه.

- - - Updated - - -

واسه لکنت داداشم داره میره هامیو پاتی,یا همون اب درمانی,اگه تو شهرتون باشه برو پیشش و مشکلتو بگو.در مراحل اولیه به شدت لکنت میگیری به طوری که دیگه ترجیح میدی حرف نزنی ولی بعد چهار پنج ماه مث بلبل حرف میزنی,داداش من تازه این ماه مث بلبل حرف میزنه.

- - - Updated - - -

و در اخر یه کلید طلایی بهت میدم که قفل همه ی مشکلاتت باهاش باز میشه.امشب بشین یه دل سیر گریه کن,بزار بغض و کینه از دلت خالی شه,توبه کن و با خالقت اشتی کن و پدر و مادر و داداشتم اگه تونستی ببخش شروع کن به نماز خوندن.به خدا اگه نمازاتو مرتب بخونی یه ارامشی بهت میده که دیگه وسواس سو لکنتتو به راحتی میتونی کنار بزاری.

- - - Updated - - -

و در مورد خودارضایی که یه لذت زود گذره,و بعد اینکه تموم میشه علاوه بر اینکه سبک نمیشی,یکمی هم به احساس گناه و بغض و اعصبانیتت اضافه میشه.خودتو بسپار به خدای مهربون و ازش بخوا که کمکت کنه و خودتم اراده تو جمع کن و خودتو از باتلاق بکش بیرون.تو همسر اینده ی زنت و پدر اینده ی بچه هاتی پس به اونا هم فکر کن

- - - Updated - - -

خدا یار و یاورت داداش گلم

2. 4 کاربر از پست مفید parmida22 تشکرکرده اند .

**ali** (دوشنبه 08 تیر 94), :)لبخند (سه شنبه 09 تیر 94), فرشته مهربان (یکشنبه 14 تیر 94), من می دونم (چهارشنبه 17 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)