به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 94 [ 02:02]
    سطح
    25
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    205

تشکرشده 184 در 75 پست

Array
    دوست عزیز خ ا برای کسی که مریض نباشه گناه محسوب میشه و خدا ازش ناراحت میشه نه برای شما. شما پر از استرسی و برای تخلیه ی استرس اینکار رو میکنی. قطعا اگه استرس

نداشتی این کار رو نمیکردی.بنابراین هر چقدر به این فکر کنی که گناه داره و خدا منو دوست نداره بدتر اینکارو تکرار میکنی. خیالت راحت باشه خدا به هیچ عنوان مثل ما آدم ها خط کشی

شده رفتار نمیکنه درک میکنه و مطمئن باش حداقل به خاطر این کار از دستت ناراحت نیست. با خیال راحت نمازهاتو بخون و اصلا این مسئله تو ذهنت نباشه این کار رو کردی.

این شکایاتت از خدا به خاطر سنته!!! یکم که بزرگ تر شدی دیگه از این حرفا نمیزنی.به خاطر اینکه هر چی تو جامعه باشی بزرگ تر میشی.

اما در مورد لکنت زبونت و اینکه کاش خواهر داشتی. والا اگه خواهرت من بودم با این همه آه و ناله و فغانت مثل گربه میذاشتمت تو نایلون سیاه میبردمت یه جای پرت گمت میکردم که دیگه

صداتو نشنوم :) خوب اصلا فرض کن لال بودی . مگه تا حالا آدم لال ندیدی؟ فکر میکنی با تو چه فرقی داره. مثلا من عدالت خدا برام رعایت شده که لال نشدم و یا تو، خدا عاشق چشم و

ابروت شده لالت نکرده؟؟؟؟ بر اثر خیلی از مشکلات ممکن بود لال بشی کلا یا کور بشی یا چه میدونم دستت قطع بشه قطع نخاع باشی و ... نمیشد برادر عزیز؟؟؟

این دنیا پره آدمه. تو هم یکیش.میفهمی آدمی؟ میفهمی انسانی؟ میفهمی دنیا کجاست؟ اصلا به خودت اجازه میدی فکر کنی به دنیا و زندگی و...؟؟؟؟؟؟؟ میفهمی شب و روز یعنی چی؟

میدونی اینکه آتیش میسوزونه و تو پرت بشی توش و کباب بشی عین عدالت خداست؟؟؟؟؟؟ پس نمیشد عدالت خدا باشه و مریضی نباشه.

به خدا میشد بدتر باشی. به همون خدایی که میگی قدرتش کو و نمیدونم چی، میشد الان یه پسر وسواسی با لکنت و سرطانی بودی. عدالت خدا رو توضیح بده و بگو چرا نباید باشه؟

بهم بگو یعنی چی که تقسیم سلولی باشه و سرطان نباشه ؟؟؟

تو هیچ کاری نکردی بنده ی محبوب و خاص خدا باشی. یه آدم معمولی ای. میفهمی خدا براش فرق نداره و فقط عمل آدما مهمه.

سرتو کردی زیر برف انگار تا حالا تو زندگیت آدم مریض ندیدی. پاشو برو بیمارستان ببین اونقدر سرطانی و قطع نخاع و فلج و سوخته و هزار تا مریض میبینی از همون ده سالگی طرف قطع نخاع

شده، بعد فکر میکنی فقط تو مشکل داری!!!

چرا فکر میکنی فرق داری، کم داری لکنت داری یا خدا زیادی دوستت داره موقع به دنیا اومدن cp نشدی؟؟؟؟؟

اصلا تو چیزی به اسم چشم داری که ببینی عدالت خدا رو ؟

نداری و وفقط نشستی مثل بچه کوچولو ها تو حصار ذهن خودت همه ی آدما رو بالاتر و برتر از خودت میبینی و حتی نمیتونی بفهمی دیگران هم درد دارن. دیگران هم حق دارن و مشکل تو

اونقدر ناچیزه در مقابل خیلی ها که فقط کافیه دو سه سال مدام بری دکتر و تموم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما یه عده حتی ....

آره وقتی بچه بودی تقصیر پدر و مادر و خانواده ات بود ولی الان چی؟ الان بچه ی 9 ساله ای از روانشناس میترسی نمیری؟

آدمی مثل تو که یه متر زبون برا شکایت داره و تو عمل هیچ کاری واسه بهبودش نمیکنه رو باید چیکار کرد؟ چه طور جرات داری حتی ذره ای برای بهبود وسواست تلاش نکنی بعد بگی چرا؟

عجب آدمایی پیدا میشن!!!!! حالا از خدا هم توقع داری؟ شیطان هیچ احتیاجی به گول زدن تو نداره. نترس تو رو از خدا دور نمیکنه. خودت نمیخوای خوب بشی. مگه بیکاره !!!

بذار خیالت رو راحت کنم خودتو بکشی و گریه کنی و داد بزنی و هزار تا کار دیگه تا پا نشی بری دکتر و تا دارو نخوری و تا با ترسات رو به رو نشی همینی که هست. باید پاشی و تلاش کنی

وگرنه محکومی به بدبختی. تو هم یه ادمی مثل همه. مثل من . مثل همه ی آدمایی که اینجان. از من بیشتر نیستی باااااید تلاش کنی. خودت تلاش کنی.

روانشناس بالینی برو دارو هم بهت بده. در ضمن روانشناس لولو خورخوره نیست.

اگه یه آدم بودم که نمیفهمیدم و میخواستم حالتو بگیرم میگفتم چه طور ممکنه یه آدم وسواس داشته باشه و پیف پیف و اه اه از دهنش نیوفته ولی خودارضایی کنه؟ چرا اینو میتونی ولی

نمیتونی کثیفی دیگه رو تحمل کنی؟ مگه خود کثافت نیست اینکار!!! بهش فک کن. تو دنبال بهانه ای تا از دیگران دور باشی. وسواس فقط یه سرپوشه واسه فرار تو از نزدیک شدن به دیگران.

تو یه حجم بزرگی استرس داری که از یه جایی نشات میگیره. ته ته تحلیل کار تو اینه که میخوای دور باشی از آدما .وسواس یه راهه و یه بهانه ی خوب و یه انتخاب آگاهانه برای تنهایی. برو

روانشناس اینو برات حل کنه. میدونم اونقدر اهل آه و ناله ای که حتی.... نشنیدی هر کی داد بزنه فقط صدای خوشو میشنوه.

دارو بهت میده وسواست بهتر میشه. خ ا هم نمیکنی اگه بگی و بهت دارو بده.

2. کاربر روبرو از پست مفید :)لبخند تشکرکرده است .

**ali** (سه شنبه 09 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)