دموستن خطیب معروف یونان باستان (۳۵۰ سال قبل از میلاد) در نوجوانی به لکنت زبان مبتلا بود.برای رفع این مشکل دو کار جالب انجام میده (انگیزه برای تغییر داشته) با دهانی پر از سنگریزه حرف میزد و روی صخره ای در کنار دریای طوفانی سخنرانی میکرد.بعضی میگویند در حال دویدن در کنار ساحل پر از امواج خروشان سخنرانی میکرد. چرا؟ به این دلیل که صدای خودش را خوب نشنود ( امروزی اش میشه این : فیدبک شنیداری صحیح نگیره یعنی فیدبک شنیداری تغییریافته دریافت کند) . اسم این درمان الان aaf یا فارسی اش فیدبک شنیداری تغییریافته یا متفاوت شده.
یه روش دیگه تکنیک گفتار طولانی هست در این شیوه به افراد دارای لکنت مجموعه الگوهای تولید گفتاری جدید یاد میدن که باعث میشه در جمله بندی و تولید گفتار و الگوی تنفسی تغییراتی بوجود بیاد.
درمان های دیگه هم داره در حیطه کار گفتاردرمانگران هست.
داشتن یا نداشتن آبجی در روند بهبود شما نقشی نداره. شما برای شروع باید حتما به روانپزشک مراجعه کنید. برای هزینه فکر کنم روانپزشک شامل بیمه میشه. اونقدر هم که تصور میکنید هزینه نداره! شما تا الان در کارگاه کفاشی کار میکردین حتما یه مقدار پس انداز دارید، یک جلسه روان شناس بسته به این که در چه شهری باشه متفاوته مدرک دکترا باشه در تهران حدود هشتاد هست. ارشد ۳۵ تومن. روانپزشک هم دیگه نهایت صد بشه. یک جلسه مراجعه کنید جلسه بعدی فاصله اش زیاده . در این فاصله میشه کار کرد. در ضمن میتونید به روانشناس یا روانپزشک بگید با خانواده صحبت کنن. دارو هم برای کاهش اضطراب و افسردگی هست.
پرده پرده آنقدر از هم دریدم خویش را
تا که تصویری ورای خویش دیدم خویش را
خویش خویش من هم اکنون از در صلح آمدست
جمله گوش از غیر بستم تا شنیدم خویش را
خویش خویش من مرا و هرچه من ها بود سوخت
کشتم او را و زخاکش پروریدم خویش را
معنی این خویش را از خویش خویش خود بپرس
خویش بینی را گزیدم تا گزیدم خویش را
علاقه مندی ها (Bookmarks)