خانم گل یخ
یه مرد خشن غیرتی چه حسی به شما میده که دوست دارید؟ اگه شوهرتون یه مرد خشن غیرتی بود، برای شما چه معنایی داشت؟
تشکرشده 18 در 13 پست
خانم گل یخ
یه مرد خشن غیرتی چه حسی به شما میده که دوست دارید؟ اگه شوهرتون یه مرد خشن غیرتی بود، برای شما چه معنایی داشت؟
تشکرشده 3 در 3 پست
نمیتونم توضیح بدم... درواقع هیچ دلیل عقلانی پشت این قضیه نیست ، حتی عقلانی بخوام فکر کنم باید غیر از این باشه...
این فقط یه احساس هست که ریشه زناشویی - جنسی داره و همیشه از وقتی خودم رو شناختم همچین مردی نیاز داشتم.
تقریبا مثل این هست که بگم شما چرا فلان رایحه رو در بین عطرها دوست دارید ..... ؟ با این تفاوت که اون دوست داشتن صرف هست ولی این یک نیاز ...
درواقع فقط در این صورت میتونم یه جریان احساسی - جنسی نسبت بهش برقرار کنم ،
با کسیکه که اینطوری نیست ( مثل شوهرم) نمیتونم ارتباط زناشویی شکل بدم و احساسم سرکوب میشه
مثل وقتی که یه غذایی براتون بوی نامطبوعی داره و اشتهاتون کور میشه !
منظورم هم فقط خشن غیرتی نیست ... بلکه خیلی چیزهاست...
مثل لحن صحبت کردن ، ظاهر ... اخلاق ، علائق و ...... درواقع خصلت های مردونه رو پررنگتر میخوام... درحالیکه حس میکنم درمورد اون حتی از حد نرمال هم کمرنگتره ! و چیزی که خیلی از همه کمرنگتره همین خشن و غیرتی نبودنش هست.
------
الان رابطمون خیلی بد شده ، خودش فهمیده سر مساله کار کردنم چقدر ناراحت شدم و دیشب کلی باهام حرف زد که منظورم این نبوده اصلا نمیخوام بری سرکار و ..... ولی من میفهمم که واسه رفع و رجوع کردن شرایط اینطوری میگه و نظر قلبیش اون بوده
درثانی مساله کار نیست... ما سر همه چیز اینطوری دعوامون میشه و بحث کار ، نمونه مشت از خروار هست ...
خواهش میکنم اگه مشاور ، روانکاو یا هرچی که فکر می کنید میتونه بهمون کمک کنه سراغ دارید بهم معرفی کنید.
مشکل ما یکمقدار خاص هست و به نظرم کار هرکسی نیست ، من یکبار رفتم پیش یه مشاور و متاسفانه حتی نفهمید اصلا مشکل چیه! چه برسه به درمان ............... فقط کلی پول گرفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)