کمال تشکر رو دارم از بانوی مهر عزیز به خاطر توجهشون...نمیدونم چرا این احساس و کردید که همسرم به پدرتون در رفتار شبیهند شاید به دلیل اون مثالی بود که گفتم ظرف غذا رو پرت کرد ...من به این دلیل این مثال و زدم که بگم به خاطر حتی کوچکترین مساله هم فورا عصبانی میشود...با اینکه مسئله قابل حله و خودش به آسونی مسئله رو حل میکنه...ولی از بخش عصبانی شدن نمیشود گذشت....و یه تشکر درست و حسابی دیگه هم بکنم بابت گذاشتن لینک سخنرانی کلید مرد که قبلا هم یکی از دوستان معرفی کرده بودند...فکر میکنم بسیار جالب و آموزنده بود.........
raha 20014 از شما هم متشکرم به خاطر اینکه تا این حد واقع بین هستید درسته نه تنها هیچ مردی بلکه هیچ زنی حق نداره زندگی طرف مقابلشو تلخ کند اما این اتفاق داره می افتد....من از سر عادت نگفتم که حداقل کمتر کتک بخورم بلکه از شدت درماندگی این حرف و زدم چون واقعا این اواخر همسرم بسیار زیاد عصبانی میشوند چه وقتی که تو خونه است چه از پشت تلفن که برای من قابل تحمل نیست.....ممنون از پیشنهاد هایی که دادید اما فکر میکنم شاید با مراجعه به قانون طرف منو بگیره اما درنهایت به نفع رفتار اون عمل میکند....به قانون هم مراجعه کنم نهایتا منو دوباره دست همسرم میسپارند شاید یه چند وقتی خوب بشه اما بعد دوباره تا فشار کاریش زیاد شد برمیگردد به حالت اول من دنبال راه حل اساسی هستم ...به والدینمم نمیتونم بگم چون واقعا همسرم احترام بسیار زیادی برای خانواده ام والبته مادرم که خاله اش باشد قایل است و نمیخوام لاقل این حرمت ها ازبین برود...درثانی مادرم همسرم و عین پسرش دوست داره و واقعا دیدم اگر شکایتی از همسرم و نزد مادرم ببرم مثلا بگم الان چند وقته دونفری با هم سفر نرفتیم بهم توجه نمیکند مادرم طرف اونو میگیره و مثلا میگه اون داره کار میکنه که تو در آسایش باشی ...خسته میشود ....تو باید درکش کنی و....
آقای داود .ت به دنبال قاطعیت نیستم وضعم اینه باشم که دیگه هیچی کل زندگیم میشه لج و لجبازی....به هر حال ممنون از توجهتون!
خانوم مارال چشم ...اوامر دیگه ای ندارید ؟ خون بهایی ....دیه ای چیزی؟...واقعا از راه حل بســــــــــــــیار کارگشاتون متشکرم...و خانوم دختر جوان که میگید مارال راست میگه و خودتونم عضو کوشا هستید ....توقع بیجای من از شما کمک کردن بود نه صورت مسئله رو پاک کردن...واقعیت تلخ دیگه زندگیم اینه که همسرم رو با وجود تمام بدی هاش دوست دارم و حاضر به ازدست دادنش نیستم البته دیگه تحمل کردن این وضع هم برام سخته ...حالا پیدا کنید پرتقال فروش و ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)