سلام عزیزم. بیشتر از همه رفتار شوهرتون اون هم به عنوان تحصیل کرده و وکیل در برابر خانوادش برام عجیبه. چرا یک مرد باید زنشو در برابر خانوادش خورد کنه؟؟
عزیزم من خودم با خانواده شوهرم مشکل دارم ولی تا جالا نشده شوهرم در پیش اونها کوچک ترین بی احترامی به من بکنه و این باعث میشه اونها هم خیلی حواسشونو جمع کنن.
اول ار همه باید رابطت رو با شوهرت خوب حفظ کنی. یک سری حرمت ها بین تو و شوهرت از بین رفته که باید اونها را برگردونی. به شوهرت تا میتونی با احترام صحبت کن تا اون هم یاد بگیره نباید کوجک ترین بی احترامی اون هم در برابر خودنوادش بهت بکنه.
یک سوال ازت دارم. امیدوارم جوابشو بدی. عزیزم چراااااااا اینقدر رفتار خانواده شوهرت برات مهمه؟؟
دوست دارم دلیلشو بدونم. مثلا خود من اصلااااا برام مهم نیست که حالمو بپرسن یا نه. یا زنگ بزنن یا نه. اصلا خونم نیان خیلی راحت ترم. ولی چرا شما اینقدرررر حساسین؟
من اگر گاهی جساس میشم به خطر طرفداری های شوهرم از اونهاست و وفتی میبینم شوهرم خیلی اونها رو جمایت میکنه حرصم میگیره و اگر بدیشونو به شوهرم بگم برای اینه که شوهرم بفهمه و دست ار جمایت اونها برداره. که البته کار کاااااااااااااااااملا اشتباهیه. و یه مدته دارم سعی میکنم پیش شوهرم تا میتونم از خانوادش خوب بگم تا شوهرم بفهمه که من اونها رو دوست دازم و من ادم خوبیم. و این اونها هستن که بدن.
تو هم بیا به شوهررررررررررت ثاااااااابت کن که اونها رو دوست داری. میدونم خیلی خیلی سخته ولی اشکالی نداره . بااااید قبول کنی که جز این راه دیگه ای نداری. اینقدررررررررر به اونها فکر نکن فقط و فقط خودت وشوهرت برات مهم باشه. فقط و فقط به فکر محکم کردن رابطه ات یا شوهرررت باش عزیزم.
اخه چرا اینقدر اونها برات مهمه؟؟؟؟ یه کوچولو وقتی پیششونی دندون رو جیگززززز بذار و حرفی نزن تا اون زمان بگذره. تازه من میگم باااااااااید با سیاست باشی. اصلا اونها بد بد بد. تو خوب بااااااااش عزززیزم. اینقدر هم گله و شکابت نه به اونها نه به شوهرت کن.
مادر شوهرت همین که ببینه شوهرت رفتارش با تو خوبه خودش داغون میشه (اکر تو رو دوست نداشته باشه) پس اونو به حال خودش بذار. ولللللللللللش کن.
این هم که میگی وفتی حامله بودی همش خواهرت میومده پیشت. به نظرم کار درستی نبوده. چون به نظزم شوهرت نه تنها از خواهرت تشکر نمیکنه بلکه میگه خوب اومد که اومد. تاره شاید همین که شوهرت میدونه خانوادت خیلی حواسشون بهت هست باعث میشه اون دیگه خودشو کنار بکشه.
هیچ وقت یادت نره هیشکی تو دنیا برای ادم مثل شوهررررررررررر نیست..
پس تا میتونی به فکر رضایت شوهر و تقویت پایه های زندگی خودت باااااااااش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)