ببینید من تجربه ی خودمو بگم مردا قبل ازدواج و بعد ازدواج قابل مقایسه نیستن اگه الان میگه فقط خونه پدرم چادر بزن تو زندگی میگه تا سر کوچم باید بزنی مطمئن باش
ایشون ظاهرا ازون مردایی هستن با تفکرات سنتی که میگن زن باید مرد هرچی گفت گوش بده!!!!
حتی اگه شما خیلی هم شخصیت مطیعی داشتی بازم من میگفتم نکن اینکارو چون با اینجور مردا زندگی سخته
من واقعا نمیتونم مردی ببینم که مخالف کار کردن زنه
میدونی چرا مردا مخالف کار زنها هستن البته بعضی هاشون فقط؟؟؟؟؟ بهانه هاشونو ول کن که محیط مناسب نیست و فلانو بهمان واقعا تا حالا فکر کردی چرا مخالفن؟
چون کار استقلال میاره رشد میاره اعتماد به نفس میاره و مردا البته میگم این تیپ مردا ازینا بدشون میاد دلشون میخواد زنشون همیشه بهشون وابسته باشه که هر بلایی سرش اوردن مجبور باشه تحمل کنه برای رفع نیاز های مادیت بهش وابسته باشی اونم ازین چیزا به عنوان اهرم فشار استفاده کنه که بهتر زور گویی کنه
پس از همین مسئله میشه به زندگی که ایشون قراره برات بسازه فکر کنی
به بغض ها و اشکهای تمساحشم باور نکن
ایشون از لحاظ عاطفی میخواد شمارو در تنگنا قرار بده که نتونی بهش جواب رد بدی چون خودشونم خوب میدونن تو این دوره زمونه کم هستن زنایی که بذارن بهشون زور بگن
البته اینم بگم من به شدت تفکرات خاصی دارم و به شدت طرفدار برابری زنو مرد هستمو تحمل بعضی چیزا برا من خیلی خیلی سخته شما باید به خودت بیشتر نگاه کنی به تیپ خونوادت و حتی تفکر حاکم بر اعضای خونوادت
چون مثلا اگه مادرتون چادری باشه یا پدرتون و در کل خونوادتون سنتی باشید قطعا خاستگارهای بعدیتونم تو همین سبک خواهند بود
مثلا کسی نمیاد به یه دختری که ارایش میکنه و لباس های انچنانی میپوشه بگه چادر بپوش اصلا همچین ادمی سراغ همچین دخترایی نمیره برعکسشم صادقه
پس شرایط رو بر اساس فکر خودتون و ایده ال های خودتون بسنجید
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)