سلام حدیث جان و هوناز جان
قبل از عیدفطر بهش پیام دادم ک میشه بگید منتظر چی هستی و چرا اقدام به طلاق نمیکنی و من فقط به طلاق فکر میکنم اون هم جواب داد میخاستم عید فطر بیارمت خونه ولی چون این پیاما دادی فهمیدم اشتباه میخاستم بکنم منم بهم برخوردک گفت میخاستم بیارمت خونع ولی عاقلانع رفتار کردم و پیام دادم چون منم میدونستم بخاطر عید احتمال داره بخایی بیایی دنبالم این پیاما قبل از عید دادم که بدونی من اگ بیایی دنبالم نمیام و نمیخاستم بعد دلخوری پیش بیاد
اگ سارای قبل بودم و این پیاما میدلد جواب میدادم ک نع تر رو خدا حالا فک کردی میومدی دنیالم منم میومدم و از اینحور حرفا میزدم
خلاصه اونم جواب داد خوشحالم ک حداقل در مورد طلاق باهم تفاهم داریم ولی بازم خبری ازش نشده
در مورد اعتیادش هم برادرش پیگیرش است و برادر خودمم دورادور پیگیره انگار دیگ دنبالش نیست,
حدیث جان اگ قرار شد یرم سر زندگیم ازش ازمایش میگیرم و تعهد میگسرم ک مرتب ازش لزمایش اعتیاد میگیرم وقتی مطمین شدم دیگ دنبالش نمیره اونوقت میرم سر زندگیم
ممنون از پست هاتون برام دعا کنید
راستی تونستم,این سه چهار روز تعطیلات برم مسافرت اخه تو دوران عقد خانوادم ک میرفتن مسافرا من باهاشون نمیرفتم نمی تونستم بدون شوهرم برم مسافرت حتی بدون اون یه تفریح ساده هم نمیتونستم برم ولی الان رفتم و بهم خوش,گذشت بدون اون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)