با سلام
خب دوستان ابتدا توضیحی مختصر بدهم در رابطه با چینش برنامه رفتاری در ختم قرآنمون .
شاید برای بعضی سئوال باشد که چرا از برنامه های عبادی مثل نماز شروع کردم یا مشتاق باشند به بعضی موارد مربوط به اخلاق که ضروری به نظر می رسد برسیم .......
همه ما می دانیم هر کاری زیر بنا و مقدمات مقاوم سازی دارد ..... یک بنا با یک فوندانسیون قوی آغاز میشود تا محکم و مقاوم بنا گذاشته و ساخته شود و به راحتی خراب نشود و مطمئن و قابل اتکاء باشد. همچنین می دانیم که یک درخت مقاومتش در مقابل باد و توفان بسته به ریشه محکم آن هست و اساساً تمام قوت و رشدو غذای او از ریشه هست .... در خصوص صفات هم می دانیم بعضی صفات چه مثبت چه منفی مثل یک سر سلسله هست یعنی یک صفت ریشه صفات دیگر می شود یا صفات دیگری را زیر مجموعه خود دارد .
از یک برنامه عبادی و آن هم نماز شروع کردیم چون فوندانسیون قوی و محکم و مطمئنی هست وقتی معصوم علیه السلام میفرمایند که ستون دین هست و دقیق شویم می بینیم دین یعنی برنامه زندگی در مسیر سلامت پس نماز ستون یک زندگی سالم هست که وقتی به آن پرداختیم و به قدر بضاعت بعضی از اسرار آن از این جهت را روشن سازیم معلوم خواهد شد و لذا ما در این امر خوب عمل کنیم در اخلاقیات رشد خواهیم داشت . و به نظر من در مسیر تقرب خداوند در میان آنچه بر ما وجوب ساخته بعضی را راه میان بر قرار داده و این هوشمندان هستند که این راه های میان بر را می روند .... نماز از نظر من راه میان بر است چه بسا کسی با سالها تهجد از راه مستحبات به نقطه ای برسد که یک فرد بدون این تهجد زاهدانه ، با خوب نماز خواندنش برسد .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)