ساشا جان، من به هیچ وجه از کارهای همسر شما دفاع نمی کنم، همونطور که در پست قبلی گفتم منکر اشتباهات شما هم که سایر دوستان بهش اشاره کردند نیستم، اما شما با اینکه میگید با تجربه اید، قضایا را خوب تحلیل نمی کنید...
مثلا یه جا گفتید خانواده اش اصلا دخالت نکرده اند، در صورتی که به نظر من نگاهی که این آقا به مذهب دارند فقط و فقط تحت تاثیر و فشار خانواده و بسیار سطحی است، مادری که جلوی عروس به پسرش میگه تو غیرت نداری زنت این لباس رو بپوشه هم کمتر از مادر شما مقصر نیست... پسری که از ابتدا برای ازدواج و حتی خرید لباس خواسته خانواده را در نظر نمی گیره و بعد نمیتونه در مقابلش ایستادگی کنه، کمتر از دختری که با همسر خرید می کنه و بعد نمیتونه رضایت مادرش را برای اون خرید جلب کنه، مقصر نیست...
در مسئله شما، هم خانواده همسر، هم همسر، هم خانواده شما و هم خود شما مقصر هستید... جالبه که همه هم مثل هم اشتباه می کنید...
به هر حال در مورد این پست اخیرتون فقط خواستم یادآوری کنم تو اون برهه زمانی شما هم با استاد موسیقی چت می کردین! یادتون نرفته که؟
جمله دقیق خودتون در توجیه این عمل این بود: اين آدم از بس به من گير داده دارم از اونور بوم ميوفتم...
دیگه قضاوت با خودتون...

علاقه مندی ها (Bookmarks)